Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 9. lokakuuta 2021

Hyvää päivää kirvesvartta

Suomalais-ukrainalaista potkupallia ois tänään tarjolla Suomen neloskanavalta ja Tukholmasta maratonia Ruotsin neloselta.
(vironnos googleksi: Soome-Ukraina kickball on täna saadaval Soome neljakanalist ja Stockholmist maraton Rootsi neljast.)

Mutta taijjanpa sittennii lähteä rantsulle nuita pölökyn loppuja perkoomaan parraassa mahollisessa seurassa ja syyssiässä.
(Aga taijjanpa läheb siis rantšosse , et öökulli otsad habemega seltskonna habemesse lüüa ja sügisel.)


Kahotaan sitten illalla lopputulos. - Ei ei siitä potkupallosta tahi maratonista, niistä nyt viis, vuan onko nuo pölökyt pilikottu ja pinnoon latjattu.
(Siis lõpetame tulemuse õhtul. - Ei, mitte sellest kickballist või maratonist, neist viis nüüd, olgu need palgid tükeldatud ja pinnale laaditud.)

Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti