Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Mari Leppästä näytti

 pitkän viisaan kauden, Tolstoi-tutkinnan, jälkeen

tekee mieli hupsia ja hupsutella kevyemmillä aiheilla, kuten viime yön unella, jonka selvitinkin jo ej:lle tuonne edellisen potullisen kommenttiin:

'ej

viime yönä (juontaja) Umpi Pimiä johdatti miut tämän uuven Turun piispan Mari Leppäsen luokse ja siinä tutkailtiin yhessä lopulta IS:n juttua hänestä (se oli siis Isarissa eikä Hesarissa). Ei ollu tietonen koko jutusta Mari. Kehuin jotta hyvä juttu. Vaan sitten kun ruvettiin tutkailemaan niin nyrpisti nenäänsä ja aikansa kakottuaan sano jotta huonosti on toimittaja ymmärtänyt hänen sanomansa.

Kyselin, että onko tosiaan tuo Hesarin potkittu päätoimittaja Pentikäinen siun veli. Nyökkäs ja alko selittäää toisestakin menestyneestä veljestä.

Se selevitys jäi kesken kun Umpi Pimiä ilmesty ja riuhtas piuhat poikki ja päätti unikuvat yhenäkin.'

linkki


hiihdot 16 km/ 
890 
km/€ 134 h
Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Sinä se vain naisista unta niät. Minkä tähen en minä ikinä. Tosin viime yön valvoin, kun Kova Tuuli kolisutti peltikattoa. Luulin jo, jotta siellä Umpi Pimiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   alakaa varmaan Umpi Pimiä koota kamppeitaan ja kattopeltejä kolistellen harjotella Kovan Tuulen avustuksella lentoon lähtöä, häippästä valoisia öltä karkuun?
   Joten pijä kiirettä jotta vielä jokusen kunnon unen niät, suat unen piästä kiinni.

   Poista