Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 15. marraskuuta 2019

Katsastus

Vahingossa eilipäivänä luiskahdin kaverin mukana ilmaiselle lunssapiikille - influenssako se kirjoitetaan eikä infulenssa, vähän niin kuin infrakti onkin infarkti ja Lichtenstein on Liechtenstein.

 Höpisen ja hörisen vähän omiani jännitystä laukaistakseni.

Naps!
Tässä lähdössä sinne syyniin, jossa ratkaistaan haanpääläinen ongelma, sen tyyppinen; muistattehan -Suomeen tai kämpille?'-pelimiehen, savottalaisen Ameriikoissa. Mr Niemi kävi joka jumalaton vuosi pelaamassa tienuunsa suuren kaupungin peliluolassa joutuen joka ikinen kerta kymmenen vuoden ajan palaamaan kämpille hävittyään jokaisen tilitaalan, kunnes viidennentoista vuoden ...

Meillä ikimersun kanssa nyt sama totuuden hetki edessä, muoto vain toinen: kotiin vai romuttamolle?

No iltasella tuohonkin vastaus selviää.

6 kommenttia:

  1. Tuohon aiempaan merkintääsi Kekkosesta sanoisin, että ei se vihamiehiä halunnut. Kun lukee päiväkirjaa, päinvastoin huomaa, miten "herkkä" oli. Kirjoitti - vähän karrikoiden - että mikä prrrrkele siinä on, kun Suomessa kaikkiaan 3 henkilöä (Vennamo, Tuure Junnila, Georg C. E.) on eri mieltä hänen kanssaan...

    Ja Åbossa +8 astetta

    T. JV

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jvon

      saas nähä keitä sieltä löytyy, alussa vasta rämmin.
      Tuntu sitä tuo ampumiskohtaus ikänsä vaivaavan, ei muista/muistavinaan, oliko itellään edes kivääri mukana.
      Sitten Suomenlinnan vankileirillä otti tiukille kun aidan toisella puolella hyviä urheilukavereita vahditttavina.

      Poista
  2. Ensin piikkiä kuskille ja sitten mersulle. Näinköhän pääset samaan autottomien säätyyn. Se on kuule vaivattomampaa kulkea toisten kyyvissä. Toivottavasti tämä lohuttaa, jos huonosti käypi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ej

      korttikii pitäs uusia syssyllä, suap nähä.
      Itekkii kun istun mieluummin vierusmiehenä. Ei tule sitä ongelmaa jotta halakeisin jos ottasivat ajoluvan joskus pois. Päinvastoin.

      Poista
  3. No, kuinka kävi mersulle, menikö romuttamolle? Meidänkin vanhalla menopelillä on pian katsastus edessä täällä Espoossa. Saa nähdä meneekö vielä läpi vai pitääkö alkaa uuden auton metsästykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa vielä meni läp, mutta seuraavana vuonna tyssäsi, eikä mersulla päässyt kuin himpun alle 800 000 km!

      Poista