Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Kohtalotoveri

 pitkästä aikaa lukijalle kysymys pähkäiltäväksi - vastausvastuuta
 
 
Tuostako kohtalotoverista Ylen aamunuutisesta, vaiko muista veikoista tähän hätään aihe?

Nilkututtaa näet täälläkin: illan tullen parahti sauvalenkillä pohje. Ei vakavaa. Tilapäistä tiedän. Tulihan noita muutamassa päivässä ohimeneviä, itsestään korjautuvia lihasrevähtymiä monet monet vuodessa. Nuorempana. Nyt vanhempana harvemmin, kun ei tarvitse puristaa enää viimeiseen hengenvetoon 💤💤  😉

Ätäkkää käärmesalvaa sivelen pohkeeseen niin eiköhän se taas kohta mennä anna; tiikeribalsamia sivelin ennen, kun oli pakko lujempaa painella!
Mitä mömmöjä ottanee Gatlin vaivaansa?
WC-skabat Dohassa sentään jaloilla pian, syyskuun 27. päivä.

Joutaapahan taas käyttää lenkin aika kirjallisuuden lähentelemiseen, kun muutenkin syksyksi ja lukurupeamiksi kääntyy pallon kallistuskulma ja kun kun ja kas lehdet putooo kuin kyyneleet mi silmistäni vuotaa...

Siivoan yöpöydän ja puhallan kesäpölyt pois, edes nämä kaksi luettua opusta, mennyttä miestä, joutaa siirtää takaisin hyllyyn lukemattomien tieltä. Terveydeksi-lehden jätän lukulehdeksi.

 
 
Kysynpä koska en ole pitkään aikaan mitään kysynyt:
Kuka on tuo kolmas mies, kirjailija hänkin muun julkisuuden ohella,
joka kuikuilee Kallen ja Rimpauttajan alla?
 
 

7 kommenttia:

  1. Jottei vuan kuikuilija ois Matti Rönkä. Mutta Hikkahan ei luve rikoskirjallisuutta.

    VastaaPoista
  2. Kovasti näytti siellä Kallio-ukkelin ja Rimbaudin alla oleva mieshenkilö uutisankkuri Matti Röngältä.
    Määtiijä sitten.

    VastaaPoista
  3. Kaikk' te

    Rönkähän se, ihan mukiinmenevä, ehkä vähän jo tympiintyn uutismies, vaan roskakirjallisuuteen en tartu - ihan niinku EJ näkyy olevan asioista perillä.

    VastaaPoista
  4. Tarinaani on todennäköisesti samanlainen, mutta löysin kiireellisen ratkaisun entisen poikaystäväni palauttamiseksi takaisin kotiin niin monen vuoden erotuksen jälkeen. Aviomieheni kärsi suhteessa toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun takaisin mieheni kotiin luokseni, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii BABa: n lupauksena.
    Aviomieheni oli aluksi erittäin jämäkkä, mutta aviomieheni Anderson tuli takaisin kotiin pyytämään anteeksi ja pyytämään anteeksi antamista, tänään olemme nyt onnellisempia kuin koskaan.
     En olisi voinut tehdä tätä rakkausloitsun osaa aktivointiin ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä.
    Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä kaikille, joilla on avioliitto tai mikä tahansa suhdekriisi, ota nopeasti yhteyttä tähän henkiseen loitsun palauttajaan palatakseen entinen rakkaus.
    tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista
  5. Onpas tuo "Lauran" kommentti vakuuttava ja asiaan kaikin tavoin liittyvä.

    Kyllä minäpoika aina dekkarin silloin toisen tällöin luen. Useimmiten toisella kotimaisella, ja tuolla mainitulla kielellä kirjoitettujakin. Taisin minä kyllä ne Röngän Tappajan näköiset miehet ihan nekin alkukielellä lukeakin, ja onhan niistä peräisin se itseäni muinoin työtilanteessa hillittömästi naurattanut kaskukin.
    Oltiin siis kahden naispuolisen työtoverini kanssa astumassa hetken päästä lavalle Tul toril- tapahtumassa joitakin vuosia sitten. Silloin toinen kertoi juuri palanneensa ystäväpariskunnan kanssa ratkiriemukkaalta risteilyltä ja kuulleensa semmoisen jutun, että millainen on venäläinen p----eenpäristin. No semmoinen, joka ei mene p-----ee----en eikä pärise.
    Siellä minä sitten kiemurtelin sähköpianon takana nauruani pidätellen, ja kun tilanne loppui, nauroin vieterin tyhjäksi kuin Tuntemattomassa Vanhala konsanaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äej

      kukapa hänet tuntis tai tietäis!

      Röngän syntymäpäivähaastattelusta jäi mieleen, miten ihan aiguisen oigeesti eroaa läntinen ja savolainen ymmärrys: toinen niin tosissaan kaiken, toinen relaa ja älyää että naps! mitäs tuosta, sehän tarkottaa tätä eikä sitä.

      Näin Rönkä, 60v, Hesarissa:
      ^^
      Löylyssä istui iso lauma ukkoja – ensimmäiset olivat tietysti käyneet jo suihkussa kättelemässä minut, kun tunnistivat – puhumassa keskenään. ’Sinähän se käyt siellä Itkonniemessä avannossa, mitenkä työ pidätte sitä?’ ’No meillä on se saana lämpimänä tiistaista torstaihin kuuesta kaheksaan’”, Rönkä kertaa toisilleen tuntemattomien miesten jutustelua.
      ”Ja sitten avantomies jatkoi salamannopeasti: ’myö on palakattu yks työtön potkimaan sitä avantoa auki’.”

      NIIN.

      Ennen kuin kukaan ei-savolainen läikyttää kahvinsa, kiirehditään kertomaan, että tarinan lopusta löytyy se hämäläisten ja savolaisten ero. Viimeinen lause ei ole totta.

      ”Siinähän olisi tamperelainen ollut jo että ’eihän sitä nyt voi, eihän sitä nyt voi, eihän sitä voi työtöntä tuolla tavalla’. Mutta siellä Kuopiossa kaikki tajusivat, että nyt tapahtui merkityksen vaihto”, Rönkä hekottelee.

      ”Se on niin nautittava juttu, kun tuo käänne tapahtuu.”
      Kyllä. Kunhan ei ole länsisuomalainen. Rönkä itse ei ole.
      ^^

      Päristimestä, usko tai elä, piettiin kollegan kanssa monet hauskat parikytä vuotta taapaäin työmatkapyöräillessä.
      Hyvä ettei kollega puonnut pyörän selästä eka kerta kuullessaan.
      Teillä samat reaktiot ja hummoorin taju, musiikkimiehiä kumpikin kaiken kukkuraks - kohtalotovereita!

      Poista