Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Volttia heittävät Eeva ja Matti

Kilpi ja Mäkelä ajatuksissani - kumpaan käsiksi käydä?
 


Piti kirjoittamani uusimmasta Parnassosta nro1, jossa ihailemani Eeva Kilpi kannessa; Tamara on yhä rautaa.
Vaan mitä vielä: Matti Mäkelä vetämässä pitempää kortta jysäyttämällä pommin, joka hiljentää joutavanpäiväisistä valittajan - no, se!

Vaan kuinkas sitten edettäisiin: kun aamulla aukaisen tämän läppärin niin sieltä pomppaa Ylen aloitussivultani Eevan kuva houkuttelevana uutisena esille, tietysti Nykäsen ja muiden ansioituneempien jälkeen, kuten:
Rene Rinnekangas. 

Rene Rinnekangas selvisi ainoana suomalaisena slopestylen finaaliin


Ettäkö Eevan helmasta taikka lahkeesta sittenkin kiinni?
 
Ysikymppiseltä Eevalta ilmestyy näet maaliskuussa Sininen muistikirja. Kilven Kuolinsiivoustahan luin vuonna 2015 joka kuukauden aluksi tällä potulla.
 
Ei kyllä sittenkin ensin Parnassosta Matti Mäkelä ja se pommi. Vaan mitäs kun ennen lehden kääntelyä googlaan huvikseni Parnasson esiin niin tuleekin tuo alkukuva ja sieltähän jokainen voi onkia sen pommin - mikäs minä olen selittämään toisen puolesta! - ja lukea ihan itse koko jutun. KLIK vaan!
 
ps
Hänelläkin muuten aikoinaan sama homma kuin Kiannolla: Kaksi vaimoa.
but not problem?
🏂 hiihdot 7 km / 427 km//€= 66 h  
 

5 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoisia muistelmia tulossa, Mäkelän osalta varmaan myös tosi hauskat muistelmat.

  Paitsi kirjailijana olen pitänyt Mäkelästä myös kirja-arvostelijana. Hän ei vain esittele, kuten niin moni nykyään, vaan osaa asettaa arvostelemansa kirjan hienosti kirjallisuuden kenttään ja etsiä sille sukulaisuuksia sekä vanhasta että aikalaiskirjallisuudesta.

  Ja Kilpihän on omaa luokkaansa. Arvostan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM

   toisesta MM:stä: huonoja uutisia häneltä. Mutta kuten sanoit hauskuus mukana, Niin tragikoomistahan elämä on - ennen kuin sitä ei enää ole.

   Huomasitkos hänen tohtoriuden: https://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/tama-ei-ole-taidetta-tabujen-rikkominen-kissantaposta-mustaan-marsalkkaan/

   Kunnioituksella ja varovaisuudella siihen pureuduin aivan kuten Eskelisen Proosan historiaan: https://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/raukoilla-rajoilla-suomenkielisen-proosakirjallisuuden-historiaa/

   Poista
 2. Kuukletin jotta mikä on slopestyle. Sehän on ihastuttava laji. Taijjan ruveta heti harrastamaan, ei tarttis niin pitkiä matkoja puurtaa latusella. Varsin tuli jo penskana mäinlaskussa harrastettua samantapaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuapurin tytön kanssa mäkeä laskettiin, vain ei siitä mulle akkaa tullut.

   Poista