Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 19. tammikuuta 2018

Moottoroimattomuusvoimattomuus

Pyry vähän säpsähti

- Vie miut takas suojaan, pyyteli Pyry äsken.


Näki nykyaikaa ja kai tajusi jälkeenjääneisyytensä, moottoroimattomuusvoimattomuutensa.
Pihapuutarhan läpi näet porhalsi kunnon kelkka eli naapurin Aulis avitti meitä kahta harmaantuvaa hapsea ja veti latua metsään ja vanhalle kentälle, missä meillä on ollut kaksin kahlattu upottava latu. Ja siitä talven tonnista kun vasta neljännes täytetty.
Eiköhän se nyt helpommin ole täyttyvä.

Säälitti tosin vähän tuo Pyry, vaikka minkäs totuudelle: vanha mikä vanha, muisto menneisyydestä, aikansa elänyt kelvoton kapine, vanhus; niinpä nostin sen sinne missä sen on hyvä lepäillä pimennossaan muiden tarpeettomien tavaroiden vanhimpana.

 
hiihdot 5/266 km = 42 h
*** myös
 

2 kommenttia:

  1. Kohta jouvut tuon haavin ottamaan esille, kun pilikityskausi alkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EJ

      kalakkiakin näyttää olevan yhessä tervakanisterissa, on näet tää koppi entinen ulukohuone ja kalakki oli toimituksen jälkeen tarpeellinen tavara. Käytettiin sitä myös sulkapallorajojen vetämiseen kun niitä tiukkoja matseja käytiin ennen vanhaan tuossa pihalla. Mailakii sai kyytiä muutaman kerran.
      http://hikkaj.blogspot.fi/2017/02/talo-raaputettu.html

      Poista