Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 7. joulukuuta 2017

Ohimarssi

25 000 muuta kutsumatonta


Ilahdutti kun näki noin monta linnaan kutsumatonta torille tunkemassa, ei tuntenut itseään orvoksiosattomaksi, ainoaksi kelvottomaksi valtakunnassa.

Oli valtio järjestänyt muuta ohjelmaa kutsumattomille: 1200 sotilaspukuista ohimarssimaan, sotilaspapin puhumaan taivaallisesta rauhasta, ja tankkeja jyrisemään kaupungin kaduille.
Ja ennen kaikkea tämän:Siitä ei enää maailma somene.

Vaan mitäs läksit Paratiisistasi, OE, päätä puistelemaan, Savon mäntyyn hakkaamaan,  sotilasparaateja katselemaan, panssarivaunuja kopistelemaan, tykinlavetteja levittelemään!
Oliko pakko?

- Äläs luule että noiden takia. Teatteriin teatteriin kävi matka. Patriarkkaa Marian pienelle näyttämölle.
- Teatteria! Eikö tuossa, torilla, teatteria kyllin?

KIRJA-ARVOSTELUT
*** myös

6 kommenttia:

 1. Arvoisa valvontahakuinen hikkaj

  Siellä näyttää olevan James Bondilla, tällä valvontakomission brittijäsenellä, konttori tuossa oikealla olevassa lättänälaatikkotalossa.
  Muka Torni ! Pah ...
  Tarkasti tulee sieltä syynättyä jokainen epäilyttävä ohikulkija.
  Erityisesti on pantava merkille vasemmalla olevat muutamat vastarannankiisket, jotka eivät ryntää aivottomanpäättömästi valtavirran mukana kohti taivaanrannassa siintävää syöttiä, Alvar A:n Enson pääkonttorin kopiota.
  Vale-StoraEnso on ! Bolshoi-Svetogorsk !
  Lieneekös tuo lentokonekaan muuta kuin pahvikopio ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   siellon teatteritalon, jossa eestikeeeleks sanottuna menossa Viiulimängijä kattusel. (virolaiset on natolaisia, siks käänsin) Sinne teatteriin kiisket menossa kun 007 elävänä kuvana ei kiinnosta.

   Aito. Oikea ja Alkuperäinen. Oli tuo hornetti.
   Yöllä satanutta lunta, vissiin naamiointisyistä, eivät harjanneet pois - josko joku sotasalaisuus konneen katolla lie.

   Poista
 2. Vai valmistelee ylipäällikkö, kuningas Niinistö kansaansa jo sotamarssilla? Häkellyttäviä ovat kotimaan tapahtumat kaukaa katsottuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelijä

   josko aivan ulkomailta ihmettelet maatamme, niin ehkä myös Hurstin leipäjonot on myös nostettava tikun päähän ja valaistava, ainakin ystävämme Lennu on sitä mieltä.
   Käypä vilasemassa:
   https://www.city.fi/blogit/hikkaj/valoa+kansalle+joka/133738

   Poista
 3. Ihmettelin jo, onko itsenäisyyspäivänä Hikan villinnyt kirjallisuus-Elisapetti, joka hurmehella tahtoo peittää maan. Mutta jalommat oli tarkoitukset, kun patriarkkoihin tutustumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   melekonen patriootti oli Patriarkkakin, onneks miniä anto sille oikein kunnon feminit! (josko hänestä myöhemmin lisää...)

   Poista