Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Sn ja KP:n Rt

Kiky ja Sote ja mitä näitä muita onkaan, urheilupuolelta ainakin: RK-V, HJK, RaNsU. Nuorisolla omat rajummat EVVK:nsa, bisnesmiehillä EK:nsa ja eläkeläisillä EKL:nsä.

Selvyyden vuoksi kaikki tuo l. pääasia että sekoittuu pää ja asiat. Eli kelkasta putoaa, ns..

Lyhennellen jää paremmin ja enemmän aikaa muuhun touhuun, ja silti asianlaidat tulevat kerrotuiksi siinä missä pitemmin poristen ja jatustellen. So. epäselvästi - mihin pyrin tänään(kin).

Otsikossa ts. on tiivistettynä haudallakastelukäyntiä lukuunottamatta koko eilinen päivä:

Sn
Heikki kävi kolvillaan tinaamassa pari katkennutta johtoa yhteen kuntopyörästä, joka raahattiin talvi-iltojen iloksi turhan kovakouraisesti yläkerran kuntohuoneeseen, missä ennestään on jo yksi kuntoiluväline valmiina, ukin nk. venäläinen haitari - hiki senkin kanssa tulee, varsinkin kun oikein väärin vetelee.

KP:n Rt
Kuukauden päivät se mukaansa tempaisi niin ettei harppomisesta puhettakaan, päinvastoin: hyvä etten Volter Kilven lukemisen tarkkuuteen päätynyt Kalle Päätalon Reissutyössä kirjaa edetessä. Kummallista vetovoimaa: olisiko Päätalo, jos musiikkia olisi, iskelmää ja Kilpi puolestaan kategorisoitaisiin klassiseen, taidemusiikkiin.

Olipa tuon miten oli, mutta nyt on kiire vetää yhteen Kallen kirja ja liittää se 18. kanneksi tuonne Kirjavinkkikuvastoon.
Jäljelle jää syksyksi enää vaivaiset 7, kunhan seuraava osa, Oman katon alle, on elokuun kuutamoilla nautiskellen luettu.Ai niin, jos Omituinen höpöttäjä liikkeellä tänään tässä, niin on eilispäivään liitettävä toinenkin Höpöttäjä, vielä yksi vieras, jonka  höpötys katkesi ruohomättääseen kun paljain jaloin potki jalkapalloa pihanurtsilla ja ampiainen pisti varpaaseen:
- GRANDE KATASTROF! huusi tämä ja juosta potalti mummon auton uumeniin kipua potemaan.

7 kommenttia:

 1. Venäläissirmakalla kannattaa opetella soittamaan Säkkijärven (Кондра́тьево) polokka. Istut kuntosalissa, näet kurkiauran kaartelevan taivaalla, avaat ikkunan ja annat sävelten helskyä ilmoille. Ennenkin on sillä biisillä kuntoa kohennettu ja linnoja pelastettu.

  VastaaPoista
 2. JK. Meijjän pojanpoikaa kun ampiainen pisti käsivarteen, tuli selevää suomea eli PS. Keneltä lie oppinut.

  VastaaPoista
 3. Hyvä hanurista-iloa -väki

  Kovasti on kariav löperällä päällä jos ihan luottavaisin mielin venäläissirmakalla säkkijärveläistä soittaa.
  Ja kurkiaura senkun päällä kaartelee.

  Sillo on tarkkana oltava, jottei se auran kärjessä pörräävä riippuliidintapettimies vaan luvattomasti kuvallista tallennusta ja etenkään äänitallennusta harjoita.

  Saattaa nimittäin tämä Puhtaan Urheilun Puolustaja ja Reikäbetonin Asiamies säkkijärveläissävelin estää suomalaisten puolustautumisen pieniä vihreitä miehiä vastaan.
  Pian on sitte joka harvamassa Soininvaaraa ja Niinistön Villeä neuvvomassa, kuinka syanobakteereille turvataan vakaat elinolot ... Ja ampiaisillen !

  Lyhennyksistä puheenollen, se on N@O meijjänkin aitanpolun tuki ja turva !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyh. puh. oll.:

   Puhtaan Urheilun Tinkimättömän Idealismin Noudattaja
   Pure Universal Traditionist In Nation-athletics

   Poista
 4. H l -k

  Meinasin lukea jotta ... In Nato-athletics !

  Nimim. Comecon Come On

  VastaaPoista
 5. Poijjat poijjat!

  On tainnu teitä kaikkia ampijainen pist.
  Ja vielä on kesää jäljellä!

  VastaaPoista