Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Päitä putoilee

Onkohan jo viides päivä menossa ITE-taiteilussa: kaunistellulla telineellä sekä aidan päällä horjunnalla. Ka, mikäpä ei kun on kunnon välineet, niin jälkeä syntyy: valehtelematta toistasataa metriä päitä on pudoteltu ja kaunista sivuttaisjälkeä aikaansaatu noiden ikivanhojen aitojen  jos nuorempienkin pelissä.
 

Käden jälki on jos jonkinlaista vanhuudesta ja hidasteista johtuen.
Seisova helle sekä paarmojen sun muiden kuorimöyriäisten pörrääminen ovat omalta osaltaan häirinneet pyövelin työtä. Siinä on kuusiaita saanut kyytiä jos orapihlajakin kun fiskarsin saksi on nirhannut uutta kasvua ja ja leikkuri leikannut vanhempaa, puukkosaha puraissut puuta!

Välillä on tehnyt mieli anteeksi pyytää uhreilta etu- ja jälkikäteen nupin irrotusta, kun mielen päälle ovat syöksähtäneet isisiläisten hirmuteot. Välillä oon lepytelly ja läyrynny: - Vaan annapa kun setä vähän naksuttelee hiuspehkoasi ja laittaa kuontalosi kuntoon niin pätee taas rivissä seistä hörötellä.

Jotta tämmöinen savotta meneillään. Ihan sitä ITEänsä, sano.
Ja tällä kalustolla mennään:

6 kommenttia:

 1. Meillä robotti hoiteli aijjanleikkuun. Sama kone kuin lautojenleikkuussa, mutta nappia painamalla vaihtoi ketjusahan tilalle pensasleikkurin. Mukava oli ruputin hommia seurailla, mita nyt vähän sähkönappiloita paineltiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kavi
   mullai ois aitassa sähkörupotti kaupanpaketissa 15 v sitten ostettu vanhuuven päivän varalle.

   Poista
 2. Onnittelut hyvin valitusta ajankohasta. Puarma-aikana se on parasta. Suattaa ampijaisettii tuuvva jännitystä elämään. Paeta pois ja sortsit jalakaan. Keväthangilla voipi pakkanen nipistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   liki viikon urakka päätöksessä - ja nyt neuvostasi vaarin! :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon. Tuttua hommaa mutta en malta keskittää sitä vain viikoksi vaan kuljen fiskarsit kourassa napsauttelemassa yltiömäistä kasvillisuutta tuon tuosta. Siis pihapiirissä. Se on kuin terapiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mp
   siinä puuhassa tuo työkalun äänettömyys eli käsinkosketeltava ja omakätinen naksutus on terapeuttista.
   Viikon retriitti, sanoisin. Sulla lyhyempi mutta toistuvampi.

   Poista