Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 5. syyskuuta 2013

Saksilla puukolla ... eipäs kun puukolla

Pentuna rallateltiin kaikenlaista levotonta kuten tätä saksilla puukolla eipäs kun puukolla-rallatusta ja pidettiin oravia, variksia elättinä, ryöstettiin linnunmunia, ammuttiin ilmakolla räksiä - ihan luonnollista toimintaa, joka nykyihmisen, sivistyneen muka!,  silmissä villiytyneen ihmisen meiningiltä vaikuttaa.
Nyt enää ihmisiä pistellään ja ammutaan kun luonnon kesyttäminen on mennä luiskahtanut luvanvaraiseksi. Syyriassa ja milloin missäkin rähäköidään; meniköhän se niin että koko ajan maailmassa on menossa puolensataa sotaa, jotka kuitataan lyhyesti ja ohimennen 'mitäs noista'.

Tuolla oikealla sivustalla huussikopin alla näkyy minunkin osani tässä railakkaassa menossa. Sitä osaa, panosta yhteiseen hyvään, olin taas eilen täyttämässä.

Syyte kuului näin:

TÖRKEÄ PAHOINPITELY Rikoslaki 21 luku 6 § 1 momentti 3-kohta
B oli tehnyt L:lle ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä kolme kertaa puukolla ja kerran harjalla vartaloon. Rintakehän alueelle tuli kaksi pistohaavaa ja vatsaan n. 20 cm:n pituinen viiltohaava, jotka ommeltu. Pahoinpitelyssä on käytetty teräasetta ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Tuomio kuului näin:

Vastaaja: 
vankeusrangaistus 1 v 2 kk + haittakorvauksia asianomistajalle 4000 €.

Karua on elämä, karua niin eläin- kuin ihmismaailmassa.
Ei auta kuin kestää ja ponnistella kohti parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti