Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 19. syyskuuta 2013

Pyörälläkin pääsee onneen

Pyörällä a) matka jos b) pääkin

a) Mikä ei ole syyslämmössä pyöräillä vaikka 60 km kokoukseen!
Eto matka, kolme ja puoli tuntia leppoisaa poljentaa. Autolla sentään pimenneessä illassa takaisin. Kokouksen kohde mitä sopivin: piirin sydänhallitus.
Vähän niin kuin samalla näytön paikka:
Tehkää muutkin sydäntautiset, katetriabloidut ja -abloimattomat perässä!

Ikinä pitemmän liikunnan aikana eikä muutamaan tuntiin sen jälkeen masis iske - täysin kynnetön se on onnellista ihmistä pommittaessaan. AINA.

Toisin on viinan laita: niin masentunut et olekaan ettetkö vielä maseentuneemmaksi tule kun viinaputeliin tartut!

b) Vähän kodittomana kulkukoirana aikansa tässä harhailen, kun Kauppalehti-blogisto loppuu.
Seitsemättä vuotta sitä blogipottua on innolla täytetty, sen alusta kun niin erinomainen käyttää. Citystä tuli maili, jotta tulisitko tänne. Josko sitten sinne, vaikka eikös tuo nuoremmille lie koko City. Pyörisi aikansa Frederikkinä siinä 'BB-talossa', vähän niin kuin ylikasvaneena, liftarimummona, jonka rekka meni jo vuosia sitten.

Suas nähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti