Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syyskiireitä

Nykyajan probleemeja eli syysongelmia TV-ohjelmien kanssa.

Perjantai
3 ohjelmaa päällekkäin:
  1. Suomi -Espanja MM-karsinta jalkapallissa
  2. Brysselin Timanttiliigan loppuratkaisu, yu, Bolteineen Pitkämäkeineen
  3. BB-talon touhut Andy MCCoy yms.
Lauantai
  1. Ruotsi-Suomi yu-maaottelu
  2. Vimpeli-Sotkamo pesismestaruus, ratkaisumatsit.
Sunnuntai
  1. ks. lauantai + koris-EM Suomi-Venäjä.*
Melkoista ratsastamista ja trap-ammuntaa, jotta ajantasalla pysyi!

Viime yönä sitten sokerina huippu kun kaksi naista perkoi toisiaan ennen kuin tuomari 9. erässä keskeytti ottelun norjalaisen mestarin hyväksi. Vastustaja oli 19-vuotias  iloinen sirkkunen, tyttönen Dominikaanisesta tasavallasta, missä on kovan koulun käynyt katutappeluissa. Nyt moisesta pieksäytymisestä sai kuhmujen lisäksi rahaa.
Pron lähetys, saksalaisen Sauerland-tallin Boxing night, tuli Tanskasta: norjalainen ei voi omassa maassaan nyrkkeillä, koska ammattilainyrkkeily siellä on kielletty, vaikka maa on NATO-maa!

Että jo on aikoihin eletty, kun tämmöistä katson - opeaikoina ei olisi tullut kuuloonkaan; saarnan olisin pitänyt moisesta väkivallasta!

ps
su-ilta klo 20.15 - olipa hurja vääntö Susijengiltä!*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti