Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

BB-talossa ovi käy, ja kuhina

Nyt poistui Reterikki niin että vilahti: keikat päälle painavat. 68 v on miesvanha - paljonpa jaksaa! Raha kiinnostaa; ex-vaimohan sanoi että 'tuskallisinta tulee Frederikille talossa olemaan kun ei pääse seuraamaan Nokian kurssia'.

Änti lähti ennen Reterikkiä, ajettiin taiteilija pois, koska suuttui ja mustaksi muuttui kun Anu ja Lautia töhrivät taulun tökkäämällä lisää sormenjälkiä sormenjälkiä täynnä olevaan Äntin maalaukseen.
Pikkubimbo-Marianne joku silikonirinta joutui karkoitetuksi heti kättelyssä tämän kätellessä kovakouraisesti Hunksi-Teppoa naamalle.
Mitä vielä?
Niin Seiskan toimittaja Merilä, ekana häädetty, palasi takaisin Matti Nykänen käsipuolessaan. Aikansa siinä palloilivat ja sitten palasivat meidän ihmisten ilmoille.

Ettäs tiedätte!

henkilöt:
Frederik
Andy McCoy
Anu Sagim
Claudia Eve
Marianne Kallio
Teppo Säkkinen
Kai Merilä
Matti Nykänen

Kuvat subin kotisivulta:


Anne-Mari


Jori

Johanna

Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti