Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 30. toukokuuta 2013

Kaikki puut ja pensaat kukassa!

Vielä toukokuuta: ja kaikki kukkimassa, pihlajakin! Puutarhassa hedelmäpuista yhtäaikaa kukkivat omena, kirsikka, luumu, laidoilla tarhan sireeni, orapihlaja, pihlajapuu.

Mikä kiire on luonnon yllättänyt, kun kuitenkin takana luminen talvi ja myöhäinen kevät?

No meillehän tämä käy, kuin myös tämä viikonmittainen helle: kahtaviittä ja silleen.

Saattaisi kermankalleilla olla sormi pystyssä ja varoituksen sananen kielellä. Ja ainakin mummolla jos vielä eläisi, olisi jo aika varoitella tulevasta syksystä ja pian menneestä kesästä: ennen juhannusta jo siunaili että 'pimenemmään alakaa, kesä on männy ja syksyy tekköö'.

Mutta me olemme viisaita: me nautimme, riemurinnoin!

Eilisilta meni Viinijärven naispesistä katsellessa sortsikelissä. Superissa pelaavat, mutta vähän köpelösti kävi kun hävisivät nousijajoukkue-Vuokatille. Toisaalta kaikki mikä tulee Sotkamosta, on rautaa. Talvivaarakin?

Ikuinen ongelma naispesiksessä kävi taas synkästi ilmi: ne heitot - ne luiskahtelevat milloin minnekin räpylöitä vältellen.

Pieniä tytöntynkiä ovat kaareviin lentopallonaisiin verrattuna.
Silti siisti ja viihtyisä iltapala.

Kevään kukkasia kukin.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti