Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 2. toukokuuta 2023

Etunimi ei miestä pahenna, jos

 parannakaan

Nyt on kuulkaas näin vappurientojen jälkeen tämän päivän sankarillamme tärinässään pitelemistä, varsinkin kun vielä sen Orpon salaisen 'nimittelylautakunnan' jäsenistä yksi, nimeltä mainitsematon ärripurri, haluaa osoitella suoraan sormella häntä ja kehottaa tätä ottamaan tämänpäiväisen, toukokuun 2. päiväksi määrätyn, nimen käyttöön ja omaksi uudeksi neutrinimekseen.

Mika Kiukku Lintilä

YLE nimittäin ylenantoi aamulla seuraavan nimitysinfon:

"Tänään nimipäiväänsä viettää Kiukku
Kaikki Vuokot ja Viivit saavat näin ollen uuden nimen. 
Toivotamme mitä parhainta nimipäivää kaikille Kiukuille!"

Kokeilkaapa taas oman sukunimenne eteen Kiukkua - miltä kuulostaisi?
Jos hyvältä, omaa luonnetta kuvaavalta, niin kantsii napata se käyttöönsä ennen kuin oman nimen kohdalle sattuu mälsempi vaihtoehto. 

Kirjavinkeissä
eilen
Veikko Huovinen: Veitikka - A.Hitlerin elämä ja toiminta


2 kommenttia:

 1. Hmm. Minä YLEä paljonkin käytän, lähinnä Areenaa, kuuntelen sieltä esim. ajankohtaisia podcasteja ja Riston valintaa. Vaan kyllä minä vanhemmiltani rovasti L:n välittämänä saamani kolome meinaan pittää. Jos ei passaa, niin mielelläni linnaan menen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   taitaapi tämä uusien etunimien onnittelusessio olla semmoista tavaraa, ettei se ole salamyhkäisyytensä ja tallentamattomuutensa takia kuunneltavissa Areenan kautta.
   En minäkään välittäs muuttaa yhtäkään kolmesta nimestä, vaan taitaa pian olla pakko, kun etunimipäivä lähestyy, minkä jälkeen kastettu nimi on käyttökelevoton.

   Kummaks on mualima männy ja hallitusneuvottelijat käyneet. ;(

   Poista