Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 15. toukokuuta 2023

Muistojen Bulevardi -live


Tästä se lähti

Tähän se päättyi

Siinä välissä kuulimme ylen taitavaa flyygelointia ja mukiinmenevää laulantaa. Viihdyttävää. Kevyttä jutustelua kappaleiden välissä niin kuin radiossa kuunaan - äitienpäivänä iloitaan ei surra. 
Kansan R-A-K-A-S -ralleista edettiin Koivuniemen Aikuiseen naiseen, äitiin siis.

Jouni Somero pistäytyi kahdeksi tunniksi tyttärensä Anna-Claudian kanssa Kuopiosta tänne Kitteelle. Siinä flyygeli sai kyytiä kerrakseen.
Harmi ja häpeäkin kuulijoiden harvalukuisuus (ks. katsomokuva), vaikka eipä tuo tahtia, sormien lentoa haitannut. Muistojen Bulevardi -live oli samaa taattua nostalgiaa mitä Yle Ykkösellä arkiaamuin. 

Kylläisinä poistuimme salista. Vähintään yhtä kylläisinä kuin aiemmin Sutkin sapuskoilta.


Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Γεια σου Eli jassu täältä Hellaan mailta. Jouni Someron pianismia olen aina ihastellut, eritoten jo edesmenneen Seppo Laamasen siioninvirsi-sellolevyllä. Yksi urani huippuhetkistä on se, kun soitin sellonsoitonopettajani, mainitun sellistin pojan kanssa nuo samaiset siionin virret niin että sellistin sellistipoika soitti selloa ja minä urkuja.
  En uruillakaan J. Someron pianismille pärjännyt, lähellekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   Kyllä teijjän passaa siellä lämmössä herrastella = täällä 12 ja kylymä tuuli.
   Oikeastaan meille olisi voinut soittaa ja laulaa ilman mikkejä, sen verran pieni piiri oli koolla - olis tuntunut intiimämmältä. Sähkö tahtoo aina syödä osan aitoudesta.

   Poista