Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 15. maaliskuuta 2022

Sekasotkun jälkeen seeste

 Tällähän ne aamut alkavat:

YLE Venäjän hyökkäys -sivusto


Onneksi 

näihin kuviin, näihin tunnelmiin 

ohikiitävät päivät päättyvät:


Kirjavinkeissä

+5°C  14+ 21 km  801 km/€  127h

4 kommenttia:

 1. Vähän samalla lailla. Tänään on jo seihtemen kilometriä retkiluisteltu järven jäällä, ja lisää mieli tekee.
  Passais tulla sen bunkkeripapankin ja vaikka sen ylipapin, toenpaa hommaa on se kuin pienempäsä kiusaaminen.
  Tulee tuosta touhusta mieleen se, kun ne hulikaanipojat siellä viheliäisen sivukylän oliko se Koskelassa potkivat hengiltä puolustuskyvyttömän kaverisa.
  Se oli raaka ja julma teko, ja tekijät, vaikkei korvantauksesa ole vielä kovinkaan kuivat, joutuivat linnaan ja ihan kunnon tuomiot vielä. Toki sitten saavat niitä lyhennyksiä... https://yle.fi/uutiset/3-12128684

  Vaan arvelen, että tämä Putiini patsastelee vapaana miehenä ja juhlittuna sankarina kotimaassaan, terroristimaassa, elämänsä loppuun asti ja haudataan isoin itkuin ja kunniamenoin tuntikausia musisoiden ja apoteoosirunoja lausuen, Gergejev kapellimestarina.

  Sillä oikeus on tässä maailmassa sangen rajallinen voimavara, eikä sitä juuri tuolla terroristimaassa ou olluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej
   Eikös vanha sanonta kuulu: - A, mikäs sen pahan tappas.

   Meillä lännessä jonniimoinen oikeus ihmisillä, vaikka puutteita piisaa, kuten esim. tässä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008675531.html
   Kapitalistimaissa mammoanvarkaudet oat tuomittavampia kuin pahoinpitelyt ja muut muksimiset, jopa hengenriisto.
   Itäisissä maissa toiste päin; vissiin siellä ei oo mitä varastaa, kun kaikki omaisuusnamuset ovat kertynyt olikarkkiloille, jotka muuttaneet länteen oleskelemaan kimpsuineen kampsuineen.

   Retkiluistelet!
   Tuntuu omituiselta, kun meillä jään päällä metrinen lumi! Se tosin kantaa ja voi suksilla luistella, varmaan sama tunne kummassakin.

   Poista
 2. Tuntuu omituiselta, tuntuu haikealta, että kenties tänään oli viimeinen päivä, jolloin saattoi vielä luistella. Sukset joutaisi jo ylisille, ja varmaan viikonloppuna ne sinne asettelenkin.
  Lämpötila tänään iltapäivällä oli +7, ja kaukana ei ole ne ajat, kun auringonsäteet poraa jään puikoille, ja sitten se on pian sairasta imupaperia (termi lainattu Sakari Issakaiselta) ja päivänä parina rannalla soi hopeatiu'ut.
  Se on sillä lailla, että lähiviikkoina pitää soitella veneen talvisäilytysvirmaan ja sopia haku. Meinasin ajaa tuolta Autokaupungista kotiin, semmoinen tunnin hörsköttely suolaisten ulappojen rantamilla. Pilkkihaalarit vaan päälle, aurinkolasit nenälle ja kunhan siitä kapeasta suntista ohi pääsee niin kahva eteen ja väylämerkkien mukaan kotia.

  Hyvät yöpakkaset kyllä vielä on, mutta ainakin meri alkaa olla jo semmoinen, ettei ole viisasta sinne mennä. Kuka ne virtaukset niin tietää. Järvelle saattaa vielä viikonloppuna päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   on se vaan niin erilaista eripuolilla Suomenmaatamme.
   Täältä itämailta ei metrinenlumi hevillä lopu.

   Toisaalta teillä lännessä turvallisempaa, kun ootte kauempana mielipuolisesta riehujasta.

   Poista