Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 11. kesäkuuta 2021

Pelastusarmeijaan

On tämä nettiryteikkö kuin viidakossa vaeltaisi, viidakkoveitsi tanassa. Veitsellä kulkureittiä puhkoisi: milloin mitäkin uutta pällisteltävää edessä - ennennäkemätöntä ennnenkokematonta.

Tänään taas raivataan palanen polkua livingstonena ihan huntturissa, kunhan nyt johonkin päin:
 
 1.  epressi.com 

   päivittäisen mailin kautta tänne:


 2. Pelastusarmeija 

   enpähän ennen ole tänne osunut, vaikka asunutkin kokoussalin yläpuolella.


 3. Ritva Oksanen - 82 v 16.6., haastateltavana: Yksinäisyys voimavarana - "Minulla on vielä paljon annettavaa."
   nainen, jota ennen oudoksuin, mokomakin Liehuva liekinvarsi, mutta sittemmin enemmän kuin suvaitsin - hieno juttelurupeama luettavissa (Oksasen kuva: Toni Kaartinen) 

 4. RO lukemassa ja lausumasssa komentaja Eva Klemanin Omin silmin -hartauskirjaa* 


    " Älä jätä sinua yksin -tekstissä minua koskettaa se, miten siinä todetaan, että yksinolo itse valittuna on miellyttävää, mutta pakkona miltei sietämätöntä. Miten se puhutteleekaan näinä aikoina, kun monet meistä ovat entistä enemmän yksin. Itse olen tottunut yksinäisyyteen, se ei ole minulle uutta. Se, ettei voi laskea kotiinsa ihmisiä, on ollut raskasta. Ymmärrän ihmisten näinä aikoina kokeman tuskan."

 5. *Niin kirjoihinhan se tämäkin viidakonraivausretki päätyi, Klemanin trilogiaan: Omin silmin, Nyt aamu tulee useammin ja Tänään elän.

Kirjavinkeissä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti