Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 22. tammikuuta 2021

Pappismies ei syntiä tee

vaikka toisen naisen kanssa seukkailee.

Kas kun tällä Linnillä avioliitto päätoimittajapuolisonsa kanssa on rauniotumassa, niin ei siinä sitten mitään omantunnon kolkutuksia parane kokea, saati kun oma avioliittokin on ohi. 

Pikkukaupungissako moinen salasuhde on mahdollista. No niinhän se pappi luulee.

Luen Tero Liukkosen, tohtorismiehen, Ilman sitoumuksia -romaania ensin vähän kursaillen ja karsastellen. Viimein nyökkäillen ja lopuksi 8+-arvosanan antaen. Miinukset annan hirmuisesta henkilömäärästä, koska kaikkien kanssa ei millään tahdo tutuksi päästä. Sitten poimin Persoonat, niin kuin tuon uunimuurari Tegelmanin, oppinut mies hänkin kirjailijan lailla: teoreettisen filosofian maisteri. 

Nyrkkeilijäsankarini, ilosilmä Eva Wahlstöminkin löydän, nyt pseudonyymillä Ina Smeds, osallistumassa paneelikeskusteluun tuomiokirkossa.

Kaikki romaanit ovat tavallaan avainromaaneja, kirjoittaa Tero Liukkonen blogissaan. Tämäkin siis on.

Harmi, ettei tuo Porvoon tuntematon sisäpiiri mitenkään pysty aukenemaan tänne susien P-Karjalaan, sillä Porvoo ei edes kaupunkina ole tuttu kuin muutamalta Runeberg-käynniltä, kotitalon töllistelyltä.

Toisaalta eipä kyllä tarvitsekaan: ihan nuo henkilöt pärjäävät romaanihenkilöinä tuollaisinaan.



hiihtämiset 10 km/270 km/€42h
Kirjavinkeissä 
omat, 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti