Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 28. maaliskuuta 2019

Tämmöinen lehti tällä kertaa

Harhailen sinne sun tänne etsiessäni lehden syntysijaa. Ei näy nettiosoitetta, ei kotisivua eikä googlekaan löydä asiasta mitään hakusanalla Kirja eikä Kirja-lehti.
No oli miten oli, tässä tämä on:

Sopii arvailla kirjailijoita!
 
Tuo partasuu etukannessa on muka Tuomas Kyrö! Kyllä tuosta kuvasta vois Kinnus-Heikkikin mielensä pahoittaa.
 
On sisällä ihan luettavaa historiaa: 141 vuotiaan WSOY:n merkittäviä virstanpylväitä, samoin 1943 perustetun Tammen. Yhtä ovat nyt kera Johnny Knigan myös Kosmos ja Readme.fi Oy.
 
Tämän Bonnier-suvun omistaman rykelmän lehti siis luvussa.
 
Vissiin olen oikeilla jäljillä?
 
Epävarmana jatkan:
Nuo kansikuvan kirjailijat esittelevät omaa suhdettaan kirjamaailmassa.
Kaari Utrio istuu lukemassa Solženitsyniä hulppeassa liki kymmenentuhannen teoksen kotikirjastossaan. 35 romaanin mies Arto Paasilinnasta (1942-2018) on kuva tupakalla Normandiassa kirjamyynnin edistämisreissulla; hyvin on myynti edistynytkin: kirjoja käännetty puolellesadalle kielelle ja myyntiluvut hipovat pian kymmentä miljoonaa.
 
Esittelyssä on myös Mika Waltarin sellaisekseen jätetty koti Töölössä ja vielä Paasilinnaakin kansainvälisempi menestys.
 
Se miten tämmöinen lehti luukusta ilmaiseksi ilokseni tulla tupsahti, selvisi kun muistin lopulta tämän Kirjaklubi-rekisteröitymisen. Kopeloipa perille Sinäkin!
🏂 hiihdot  14 + 12 km / 788 km//€ = 120 h

 

2 kommenttia:

  1. Onpa eksklusiivisen (katoin sivistyssanakirjasta) näkönen lehti. En rekisteröitynyt klubiin, kun ei ollut ötökkökirjoja tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ej

      ötököitä me kaikin! On meissä tarkkailemista.
      Heti kun silimä välttää niin kavaluus mielessä (vrt. polliisioikeuvenkäynnit).

      Poista