Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Mitä Missä Milloin


Kahenlaista ajantappoa ja viihdykettä ollut tarjolla näinä kolmena uutena päivänä, jotka tänä vuonna on eteemme aukaistu ja jotka eivät vielä lunta tupaan tahi tienoille ole tupruttaneet.

Pakkaspuolella sentään ilman lämpötila pysytellyt koko vuoden: tänä aamuna -8 C, eilen -12, vuoden ensimmäisenä -15. n.
Samoiltu metsissä, jopa mustilla jäillä käppäilty. Auringon mataluutta ja värikirjoa ihasteltu.

Nohevuuttakin harjoitettu, sillä  siihenhän Hesarin perjantaiset 'aulikset' usuttavat.
Vai mitä vastaisitte ristikkosanaan
peltotyö?
Tai:
vedessä?
Entä maisemakuvaan:

?
Ehei sinne päinkään!

 • Peltotyö = PERUNAMAAPUUHA
 • Vedessä =  KUNTOKOEUIMARI
 • Kuvan kuva esittää sanaa: MOOTTORITIETÖN
Tuo sieni kuvassa on, ihme kyllä, SIENI!


Siinä ristikon täyttämisen lomassa on aikaa osallistua kaikella hartaudella traditsionaaliseen MMM-palkintokilpailuun, 2016, siihen missä voittaja saa röykkiön (450 €) kirjoja oman valintansa mukaan.

Ja kun ei voi googlettaa, koska pitää tietää myös ratkaisukysymyksen vastaussivunumero, jää yhä neljä kohtaa auki:
 1. Mikä on FIG?
 2. Puurolan pyörittäjä?
 3. Mikä on PARO?
 4. Mikä maa voitti kriketin MM-kullan 2015?

Vaikka kuinka MMM:ää selaisi niin ei; jämähtää tuijottamaan epäoleellisia, eli kyllä Viktor Tihonovin tuima katse yhä vaikutuksen tekee, vaikka Viktor kuolleeksi julistetaankin, päivämäärällä 23.11.2014.
Ja katopahan: Krakovasta pitkä juttu - arjalaisjalostamossakin piipahtavat. Siellä missä mekin kesällä henkeä haukoimme.

2 kommenttia:

 1. Jos en muista painaa julkaisunappia, niin sitten tätä ei näy, kuten ilmeisesti kävi eilen muistellessa Lehtosen Matti -kukkoa.

  Haukoin minähi kotvasen henkeä, kun aikoinaan huomasin (pitkän ajan perästä), että Karjalaisen aluetoimituksen nimikyltistä oli sammunut K-kirjain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   ei tullu Matti-kukko perille, vaan tuollapa tuo näkkyy kiekuvan Lintukodossa useempaankin otteeseen mitä nyt Sisllysluetteloa oon kerinny silimäilemmään: 'Matti alkaa toimensa'- luppaavalta vaikuttaa.

   Poista