Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Hörähdys


Joskus, niin kuin eilen, mielleyhtymät pyörivät päässä villeinä, jopa unikuvia vilkkaammin, ja asioiden yhdistäminen toisiinsa on kaikkea muuta kuin loogista, saati hyväksyttävää.

Mutta minkäs niille.

Tässä tuorein eiliseltä - tänään on aika, ja takuulla, taas omansa ja jokin omalaatuisensa vinksahtanut epäloogisuus; ihan tuota jo odotan! -  jolloin sisäinen nauru purkautui ulkoiseksi. Onneksi kuulijoita oli ainoastaan yksi, se rutinoitunein ja kaikkeen tottunut, joka asiaankuuluvasti paheksui, hellin sanoin kylläkin, kuten lopussa näemme, ulos pyrkiytynyttä hörähdystä.

"...Korean onnettomuuslaivaturmassa kuolleita koululaisia --- vararehtori löydettiin hirttäytyneenä --- luokkaretkellä ---"

Kyökistä, Tuvan puolen radiosta, siitä Kelalta voitetusta, kantautui sohvalle hajanaisia ääniä vakavasta haverista Korean vesillä.

Vanha Opettaja oitis heräsi ja telläytyi sohvalla rötköttävän miehen, meikäläisen, sisuskaluihin.
Salaman lailla se iski ja yhdistyi siihen sisävesiluokkaretkilaivamatkaan Pyhäselällä Paksuniemestä kaupunkiin, jota varajohtaja Matsin kanssa vastuullisina hätäpäissämme johdimme vähän ennen Ilovaaran koulun listintää.

Tässä kohtaa tuli se naurun paikka.
Pääsi hörähdys: Näinköhän olisimme Kuhaluodon kohdalla turman sattuessa laivan kellahdettua vastaavalla lailla menetelleet. Olisimme aikamme katselleet hässäkkää ja sitten, piru vie - nirri pois!

Innostuin:
 - Soitan Matsille ja värittäen kerron!
-  Annahan olla - 
   Rauhotuttaanhan.

Toppaileva ääni oli sen ainoan kuulijan.

Soittamattahan se sitten jäi.
Sylvi oli taas Urhonsa ruotuun laittanut, ylilyönniltä pelastanut.
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Mutta sanoppa, hikkajii, oletko todella pyytänyt minua liittymään "palveluun" nimeltä Linked In? Lukemattomat osoitelistallani olevat ovat firman mukaan näin tehneet, mutta kysyttäessä kieltäneet jyrkästi. Sivusto näyttää olevan varsin varottava, enkä missään tapauksessa halua sille mukaan.

  VastaaPoista
 2. KR

  Kolmesti kiellän ennen kuin Kari laulaa. Vaan sitten myönnän että muiden mukana jos mennyt on niin on. Ja anteeksi antanet kun selitän:

  Jonakin päivänä tuli sähköpostiin Linkulta viesti, jossa jotakin englanniksi kysyttiin, vissiin vastasin hätäpäissäni jees ja katso: lie moni mailiosoite lokerostani maailman tuuliin lennähtänyt.
  Pah!

  Elä vaan liity siitä ainakaan hyötyä meille työelämästä syrjäytetyille. Työelämässä tikkaille kiipeilijöille lienee.
  Ihan turvallinen juttu kaiken kaikkiaan, muuan jv se minut sinne höynäytti - en oo käyttänyt juurikaan.

  VastaaPoista
 3. Juuri tuo aggressiivinen mainonta minua arveluttaa. Ja myös se että googlauksen mukaan palvelu on maksullinen. - Nyt siis tiedän, että yli kymmenestä tsekkaamastani "suosituksesta" ja "kutsusta" yksikään ei ollut aito... Tämä ei minusta ole reilua! Ja, hikkajii, sinua en syytä enkä paheksu yhtään mistään! :)

  VastaaPoista
 4. KR

  helpotti, ihan oikeesti.
  Mietin jo että mihin hittoon oon käteni työntänyt.

  Lienetkö huomannut pakkomyymisestä tämän: http://www.city.fi/blogit/hikkaj/pakko-seuraa+tyrkylla/125423

  Voimatonna siinäkin pulikoi 'tilaaja'.

  VastaaPoista