Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kummallista


Nina Antonovna. Onpahan  melkomoinen mummontura!
Tämäpä venäläinen maatuska, Ninushka, joka tyttären poikaa, tätä kuvotusta, nujuuttaa ja vaarinääliötä, tätä Tulan Judasta - ha hah! - suullaan soimaa.
Pavel Sanajevin kirjassa, jonka hankin ohjenuoraksi huoneremonttia varten:

Haudatkaa minut jalkalistan taakse

Jos lopulta kunnian kukko ei laula ja kaikki mönkään menisi. Sen verran remontti arveluttanut, jotta mahd. entisaikojen rakennusvaurioiden yllättäessä tarvitaan kunnon lääkkeet ja resepti, jotta kantti kestäisi kolhut.

Sasha Saveljev saa mummon ylihuolehtimaan ja ennen kaikkea varjelemaan kaikilta sairauksilta, ja kaikki sairaudethan tuntuvat silti jo poikaan tarttuneenkin.

"- Senkin löyhkäävä, katkuava, kirottu vastenmielinen paska! mummo karjui.

Rähinä, meno ja meteli ylittää jopa eilisiltaisen Ajankohtaisen kakkosen Venäjä-illan.
Saa siinä pääkohde jos sivullinenkin osansa laskiämpäristä vailla minkäänlaista itsehillintää. Kai se sitten on maan tapa. Räyhä rauhaa tärkeämpi.
Meteli ja metakka pystyyn, ja hyvä tulee.

Kummastakohan tässä enemmän hörisen, kirjasta vai ohjelmasta?
Kummasta joka tapauksessa.

Kummallista!6 kommenttia:

 1. En kahtonna. TV:tä en ole avannut viime lauantain jälkeen. Koska suosiollisesti Hän on artikkeliinsa linkin liittänyt, katsoin sitä siitä siihen asti, kun Lappeenrannan mies sanoi karvahattupäisen äijän kuvan olevan pelottavan näköinen. Sitten rupesin kirjoittamaan tätä. Terviisiä vaan.

  VastaaPoista
 2. kavi

  kummallista porukkaa studio jos kirjakin täynnä - ei tietoakaan yhteisestä rauhanpiipunpolttelemisesta, ei edes vesipiipun.

  Aiemmin illalla tulleen jääkiekkomatsin Kärpät-Tappara jatke!

  VastaaPoista
 3. MIkä päivystävä des... dosentti tuo Kariav on. Kommentoi 15 min. bloggauksen ilmestymisestä.

  JV ( j-näppäin toimii)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan hermolla pitää olla. Pitkähän tuo reagointiaika on. Joskus pitää kommentoida jo ennen kommentoitavan ilmestymistä.

   Poista
  2. Joskus pitää kommentoida jo ennen kommentoitavan ilmestymistä."

   No juu. Joskus kokeilin Aamulehden blogeja. Lopetin äkkiä, kun siellä yhteistuumin todettiin, ettei kommentointi edellytä merkinnän lukemista - ja siitäkin on vielä pitkä matka sen ymmärtämiseen.

   Juha

   Poista
 4. Arvoista kommervenkit

  Vaan mikä ihme se huomenna ilmestyypikään!?

  VastaaPoista