Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 16. marraskuuta 2013

Kirje kaverille: 'la-aamupäiväinen olotila‏'

rip

öklöttää tuleva tehtävä.
Virun vuoteellani, selailen blogeja, teen ristisanaa, sitä solmuista 'aulista' hesarista, josta yhteiset tuttumme kerran ovat voittaneet kakskymppiset kumpikin.

Öklöttää.

Vähän vielä lunssaakin jäljellä.
L-koulukaverimme, yhteinen myös, kanssa käytiin eilen kaupungissa; vieläkin ihmetys ja kunniotus mielessä: ei halunnut poiketa viinakauppaan! Jouluviinat käydään sitten toisella reissulla.
Ostin kaksi metrin styroxputkieristettä.

Öklöttää enemmän ja enemmän, niin paljon että nousen ihan kohtapian ja alan   r yö m i n n n än   talon alle: uusi vesijohtoputki on suojattava lopullisesti. Hajoitettava jo valmis karhuntaljasuoja ja nuo styroxiset pujoteltava ensin paikoilleen ja sitten karhuntaljat takaisin. Muuten kuulemma märkiintyisivät villat.

Ja siellä on niin matalaaki! siellä rossipohjassa liikkua. Ja se myyränpaskapöly ...

ciaot!

hj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti