Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Uusi flunssalääke keksitty


Vai muka julistusta vaille verkostot kunnossa! Toiveajattelua.
- Paskapuhetta, voisi myös sananmukaisesti todeta, kuten alla ilmenee.
Vähää vaille sähköt jo, mitä nyt vahtijussi vielä kiusoittelee - syttyy vaikkei kukaan tulisikaan ja sammuu jos joku tulee - ja viel' yksi yhde hakee paikkaansa kombinaatiosta 'supistus-putki-kulma-muhvi'. Koko komeus sitten perimmäiseen likakaivoon upotetaan ja paikoilleen asetetaan jotta kauan odotettu lausahdus tulisi todeksi ja iloksi ylimmillään:
-  Ja katso - kumpikin likakaivo on käynyt tarpeettomaksi.
 Soluttaudun kaivon sisään pikkutikkaita, hartianlevyisiä, apuna käyttäen.

Tikkaat on ensin pudotettu alas betonirenkaiden sisään, ja nyt kyynärpäillä kansiympyrän reunoissa roikkuen on keploteltava itsensä perästä; kilokin enemmän läskiä vyötäröllä, niin siinähän sätkisit aamunkoittoon!

Pohjavesimutaa on vain varren verran, sen verran että sisäänsä imaisee toinen saapas oivan hörpyn. Makeahkonhapanta ja takuulla kylmää vettä virtaa kyminä sisään, villasukka iloitsee ja riemuitsee, litisee ja lotisee, uudesta märemmästä virkistävämmästä olotilastaan.

Flunssaa poteva kaivotyöläinen ei masennu, pois se meistä, se luulo, vaan arvelee positiivisesti: josko tuo lääkkeestä kävisi, sillä voitelevathan itäisen maan vilupotilaat villasukkansa votkalla ja sipulilla, niin miksei likakaivon kura olisi lunssalääke mitä parhain, ajaisi samaa uskonasiaa - vähintään yhtä väkevää jos suun kautta nauttis, suitse siis.

Aamullapa tuon näkee.

jatk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti