Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 14. marraskuuta 2013

On kulunut neljä päivää

Volter & Hilja  II
V&H I

Eli juuri sama aika kuin mitä Volterin ensimmäiseen kirjeeseen vastaamiskirje vei Hiljalta aikaa. Isänpäivänähän, viime sunnuntaina mainitsin Volterin ja Hiljan ensimmäisestä kirjeestä täällä ja nyt tänään torstaina Hiljan ensimmäinen vastauskirje on lähtemässä postiin. Hilja aloitti vastauskirjeensä jo toisen päivän iltana, mutta arveli joutuvansa keskeyttämään tulivehkeiden puuttumisen takia, niin kuin sitten neljäntenä päivänä kirjoittikin: 'Pimeä pakotti lopettamaan ja eilen taas ei "Kenraalistedaus" antanut mulle rauhaa niinpaljon.'

Onpa aika paljon mukavampata uppoutua luentaan, ja varsinkin Kilpiin, kuin kyykistyä kaapelileikkiin pihamaalla saatikka putkirumbaan likaivossa!

Juhlalliseltahan tämä tuntuu, oikeesti hei!
Katotaas vielä tätä ujon Hiljan vastauskirjeen loppupuolta:
- Miten Maisteri sentään vähän tuntee minua! 
- ...että Maisteri pitää minua vielä niin lapsellisena, ettei se juuri maksa vaivaa puhua minulle vakavista asioista ... 
- Kirjoittakaa, kirjoittakaa! Uskokaa paperille liikanaiset ajatukset, jos ette niitä kellekään muulle voi kertoa!
Ai ettäjotta! Hilja sentään jo 20 ja Maisteri 30. Vuotta.

Lääpälläänpä olen.

Onpa melkoisen erilaista tekstiä kuin tämän Joel Lehtosen kirjeet Sylvialleen!
Niin Kaunista, Nii-in Suloista ja ihanaa!
Taitaa taas löytyä tekstiä joka on haennassa jatkuvasti, mutta jota ei löydy Arto Salmiselta, Sofia Oksaselta taikka Hannu Salamalta vaikka kuinka kaivelisi. Eikä keneltäkään.

KR, tartupa tilaisuuteen, taitaa vastata vähintään sitä Gionon puiden istuttajaa!
JV:hän, tuo Vanhis, ei näistä ymmärrä höykösen pölähtävääkään.

V&H III

4 kommenttia:

 1. JV:hän, tuo Vanhis, ei näistä ymmärrä höykösen pölähtävääkään."

  Näin on. Sitä vain hämmästelen, että tällaista piilopirttiä on siis kaikessa hiljaisuudessa pidetty jo 2 vuotta. 2006 lykkäsin jonkun taloustekstin johonkin tämmöseen, mutta olen unohtanut paikan ja salasanan kuten orava kätkönsä.

  J. Vanhis

  VastaaPoista
 2. Eihän täällä ole mitään moderointia. Nyt voinkin sitten sanoa, että imen X:.n p-stä kaikki p-kat.

  Terv. Seppo

  (Tämän voi toki poistaakin, mutta muistelen vain niitä KL:n kulta-aikoja: KL:ssä Seppoa pidettiin häirikkkönä, Cityssä tuolla pääsee toimituksen valituksi ja voidelluksi esikoispojaksi.

  VastaaPoista
 3. jv=kakkosseppo!!! hyi; onneksi keskittyy itseensä eikä toisten nälvimiseen.

  KR
  Volter on sitä seestettä jota sielumme kaipaa - vahvistaa lapsenuskoa meissä. Ihmisenä oleminen on sittenkin mahdollista.

  VastaaPoista