Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eino möskyää parastaikaa

Yhä bilettelee Eikka porukkansa kanssa yläilmoissa oikein sitä tehden. Välillä maata raapaisten, välillä muuten vain ketkutellen.
Ihan piti työntäytyä sekaan ja kävellä rannoille päin kokeilemaan jotta jaksaako tuo ilmoihin tempaista.

Eipä ollut kiinnostunut, vähän räntää ripotteli malliksi päälle ja mäen alla heitti vettä, ja samalla näytti miten voimanpesä taivuttelee siemenmäntyjä luokille. Huima ukko!

Äännähtelivät kyllä nuo männyt Einon kynsissä taipuessaan. Kalliolta oli kaatanut parimännyn, nyt järven ja pellon välisellä kankaalla piti tuota ryskytanssiaan.
Ihanpa sen verran pelottavalta näytti että kiirehtiä piti polulta syvemmälle männiköstä koivikkoon kun yhden ruikulamännyn sai rötkäytettyä maahan.
- Ei ne niin nopeasti maahan tule etteikö alta ennättäisi, olin juuri huutanut kun kauempana tupsahti puu tantereseen.
Yliherkkiä ovat nykyään sääennustajat pelotellessaan kansaa pysymään sisällä kotiloissaan.
Sitä olin mieltä ollut aina, vaan nyt en niin varma enää ole. Mutta edelleen olen kyllä sitä mieltä että Mette-tyttö pelotteli turhaan väkeä jokunen vuosi sitten kun lammasäänellään ja -silmillään kuulutteli: "Kattojakin saattaa repiä ja lennellä tämänkertainen myrsky."

- Jokin roti sentään  noillakin pitäsi olla, jalat maassa, jo silloin ajattelin
Sillä mielellä metsään nytkin mentiin, ennen kuin nähtiin että ei tuo leikkiä taida sittenkään olla tuo vatkaaminen, vaikka kuusen latvatkin kuin aalloilla tanssivat.

Ihme kyllä: virta pelaa ja elektricitet ja valot saa päälle jos tarkemmin blogiaan kirjoittaa, vielä. Aamupäivällä välähteli kyllä jo siihen malliin että sietää paistit lämmitellä ajoissa mikäli mieli atrialle käydä.
Ota siitä selvää.
Ei tuosta Einosta sittenkään ole takeita.9 kommenttia:

 1. Ojasta allikkoon. Vaikka olen nyk. vapaa-ajan paikkaan muuten kovin tyytyväinen, peltisen ulkorakennuksen (Turun suunnalla sitä kutsutaan makasiiniksi, Raumalla suuliksi, miksi teillä?) ympärillä on kolhiintuneita kuusia, jotka saattavat kaatua päälle. No, vakuutukset ovat kunnossa. Rauman suunnalla metsää on kaadettu niin, etten taimikon kaatumista jännitä :-)

  Juha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jv ano

   meijjän mökkimakki (=p.huussi) on näkyvillä jatkuvasti tuolla ylhäällä blogilogona eli se on se lokipottu eli -potta konkreettisesti.

   Varmaan tätä menoa sinäkin joudut pudottautumaan sen ropsikasas päältä pois ja takinkin myymään, mikäli rakennusprojektit vielä laajentuvat ja laajentuvathan ne kun alat jätevesien kanssa rypläämään ja saattamaan lain mukaisiksi.

   Poista
 2. Vaan taustoitas vähän tätä saittia. Siis ennakoit tapahtuvaa jo 2012 etkä taida itsekään olla Cityssä ihan kotonasi.

  Pannaan nyt toinen allekirjoitus, niin tulee enemmän kävijöitä. Ja jokaisella kunnon saitilla on häiriköitä ;-)

  "Seppo"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sibbo vargarna

   on se city vähän semmonen nusasijoiden paikka, vaan ryhdistyyhän se meillä. :)

   Tää taas on sellanen yksinistuttava yksreikänen huussi, jossa voi ulostaa minkä tahansa hiekanjyväsen kaikessa rauhassa ja niin usein kuin tarve vaatii. Semmonen PRIVATmuistikirja, tavallaan: voi huoletta useammin käyttää minä-minä-ilmaisua.
   Harjottelukenttä. Kielenkään kanssa ei toinna olla kovin tarkka...

   Eikä se muuan nykäspekka koputa olokapäillä apinana. ;)

   Poista
  2. yksinistuttava yksreikänen huussi"

   Vaan kirjotas Cityyn, että onko parempi käyttää yhtä, kahta vai kolmea reikää, niin taatusti artikkelisi nostetaan toimituksen kuukauden valioksi!

   T: "Seppo"

   Poista
 3. jätevesien kanssa rypläämään ja saattamaan lain mukaisiksi."

  Noo, olen kirjoittanut metsänhoidosta, koska se kiinnostaa, mutta kyllä tässä muuten on koko ajan oltu Turun / Rauman keskustan eli Cityn jätehuollon ja viemäröinnin turvaamina - niin ja sähkön. Mökit ovat olleet sellaisia pistäytymispaikkoja.

  T. Juha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jv

   kerrostalo- ja rivitaloasujien kaipuun mökille ymmärrän täysin, mutta omakotitalollisten mökkeilemistä en ymmärrä täysin, jos ollenkaan.
   Vai selittäskö tuo sanomasi: 'Mökit ovat olleet sellaisia pistäytymispaikkoja.'

   Vaihtelun vuoksi siis eikä pelkästään maalla olemisen takia.

   Poista
 4. Kyllähän se Eikka täälläkin päin vähän myski. Vaan ei likikään niin pahasti kuin edellinen, 1970- luvulla joka paikkaan liimatut tarrat, joissa oli sininen pisara valkoisella pohjalla ja teksti "Säästä sähköä!" tai "Säästä ajoissa!" tulivat lihaksi vain vajaaksi kolmeksi tunniksi.

  Edellisestä kerrasta viisastuneena ja kun aamupäivällä vielä Virtanen tuntui olevan seuduilla, vääntelin pakastimia vähän suuremmalle teholle. Sitten kuin luonnollinen säästökuuri alkoi tuossa viisareiden osapuilleen koilliseen osoitellessa, oli arkussa kolmetkymmenet pakkasta, pystypakasteessakin 26.
  Ja jo valoisan aikaan tul Virtanen reissuiltaan takaisin, ja täytyy sanoa, että Vakka-Suomen Voima hoiteli homman tällä kertaa hienosti.

  Minä pysyskelin sisällä, mikä seikka johtui siitä, että ylähengitysteihini pesiintyi joku rhinoviruksen muunnoksista, ja en kehanna sitä ulkoilmalla ärsyttää, vaan enemmänkin petihommissa meni pyhäpäivä. Se ol hyvä, ettei ollu työvuoroa, oes ollu melekosta raakkumista….

  VastaaPoista
 5. äej

  tuosta työvuorottomuudesta nykysin nautin: sairaana saa olla sairaana.
  Sullakin voi sijaisen etsiminen tuottaa tuskaa eli on MT. (mahdoton tehtävä)

  VastaaPoista