Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 12. elokuuta 2024

Kun perilliset yrittävät syödä äitinsä

Kesän 2024 kesäteatterit -sarja

9. Minna Lindgren: Vihainen leski  Kontiolahden kanavateatteri /Mönni (75 km)

 "Simeoni, tällä kertaa liehutukka, Onni Hyrkäsoli ja on aina persoonallaan muista erottuva ja irtoava. Mieleenjäävän hyvä." hikkaj 7

Ei auta kuin toistaa, nyt täällä eilen: 

linkki
Louhitalolla Simeonina, nyt Kontiolahden kanavateatterissa Ollina ja ennen kaikkea kiinteistövälittäjä Sami Siltasena
Voi veljet!

Aina erottuvana, kuten Jokela, Kandolin, Manni & co elokuvien sivuroolien taitajat esiinpuskevina mainioina mieleenjäävinä - niin; plussaa vapaudesta myös ohjaaja Tero Sarkkiselle.

Olihan taas pläjäys, perillisten ahneudesta, koko väeltä, niin esittäjiltä kuin täydeltä katsomoltakin. Kaikki sujui ja salamoi. Ohi pyyhältävä ukkonenkin antoi omat aplodinsa lämmittävän auringonpaisteen jälkeen. Kiittivät näyttelijät varmaan luojaansa: mikä onni, että läpimäräksi esityslavan kastellut saderyöppy tuli vasta lavalla joogatun kohtauksen jälkeen.

No, olisihan se naurunpyrskähdyksiä aiheuttanut Minä olen tatti, Arto Petri Juhani Korhonen, kasvanut vielä suuremmaksi osassansa, kun taas Minä olen Pöllö, Kauno Kirjosiiipenä, Aimo Salonen, vissiin kastunut perhosena lentokyvyttömäksi.

Näkynee selvästi, jotta tämä katsoja oli varsin innostunut näkemästään ja kokemastaan näytelmästä, myös esityksen mikittömyydestä! 😂

Hyvä kuin mikä koko konkkaronkan vetämänä, sekin Ulliksen, Kaisa Piiroinen, yllättämä sotahullu bisnesmän, Erika Myller - ai että mikä stand up! Eikä Pikeltäkään, Krista Haataja, energia tuntunut loppuvan, ei sitten millään. 

Tähän on lopetettava, etteivät kehusanat lopu. Kiitos.

ps 1
On vielä pakko lisätä se järjestysmieskin, niin yleisöystävällinen, ettei toista. Häneltä kysyinkin pois kiiruhtaessamme sillan korvassa katsomokapasiteettia. - 400, sanoi ja jatkoi, - tänään teitä oli 350.

fb


Kesän 2024 kesäteatterikäynnit -  
etäisyydet
1/10 Markku Pölönen (Roukalahti / Liperi - 30 km)
2/10 Tiina Brännare & Eppu Nuotio (Risti / Liperi - 60 km)
3/10 Maria Jotuni (Rääkkylä - 3 km)
4/10 Tiina Markkanen (Potoskavaara / Kitee - 50 km)
5/10  Agapetus (Tohmajärvi - 50 km)
6/10  Ella & Miika Eronen (Möhkö / Ilomantsi - 125 km)
7/10 Yrjö Kokko  (Oronmylly / Parikkala - 107 km)
8/10 Marita Kärkkäinen  (Värtsilä / Tohmajärvi - 76 km)
9/10 Minna Lindgren  (Mönni / Kontiolahti - 75 km)
10/10 perinnetarina / Tomi Kervinen  (Sinkkola / Joensuu - 55 km)

Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti