Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

Tavan Pulliainen

lukee kirjasta:

"Täysmittaisen hyökkäyksen Ukrainaan se aloitti torstaiaamuna 24. helmikuuta kello 5.35, samaan aikaan pohjoisesta, idästä ja etelästä."

"Minusta on turha epäillä Putinin mielenterveyttä. 
Hän käyttäytyi rationaalisesti omasta logiikastaan käsin. Viittasin Angela Merkelin kuuluisaan lausahdukseen, että Vladimir Putin eli omassa todellisuudessaan."


On sillä Himasen Hannulla (s.1951), ikätoverilla, omat suuret ongelmansa ratkottavina päivästä päivään, isojen herrojen, osin tuttujensakin, touhuja asioiden ytimiä kaivellessaan. Ratkaisematta tahtovat jäädä. Tänäänkin, vaikka kuinka spekuloisi.

Toista se on Tavan Pulliaisella (s.1950) täällä periferiassa, kultamaassa, minne maailman murheet eivät yllä kuin pintaliitona olohuoneen nurkassa välkkyvän aparaatin kautta - ns. kontaktipintaa kun ei ole.

- Ah, tää onnea on! pääsee suusta ilmoille hehku.  

Näet tämänkin keskiviikkopäivän ainoa ratkaistava pulma on aitan sänky. 
Tyhjään kehikkoon pitäisi rakennella tukeva pohja, mikä ei tuottane minkäänlaisia vaikeuksia, kunhan tarvikkeet saa kerättyä kokoon minkä mistäkin liiterin nurkista, aitan vintiltä ja saunapuiden takaa kurkittua oviaukosta.

- Toista se on täällä kuin Himasella! iloitsee TP ihmisosaansa.

Kurkistaa kuitenkin ennen aitanpolulle astuessaan tekstiteeveestä, jotteihan se vaan vielä ole alkanut. Se Suureskalaatio.


Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti