Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 8. joulukuuta 2023

Into

 Joulukalenteri VIII uksi - pe 8.12.  -12 °C  Kyllikki, Kylli - Jean Sibeliuksen päivä 

Kirjakatalogi 8 - kevään 2024 kirjat


Into

Tämä kai se on otettava, koska isä-Penan tunnen, käytykin kommunalkan, pojan lapsuuden maisemissa pyörimässä Pietarissa:


Jotta onpahan valinnan peruste! 
Olen kyllä arvostaen, jos ihmetellenkin, seurannut Leo Straniuksen jämptiyttä ja minimalistista otetta elämään. Kiinnostaa kyllä tämä 101 onnen päivää.
Eikä noita Innon tarjoamia lukuisia murhajuttuja ole syytä lukea saati valita: Tappajat tieteen nimissä, Myrkyllinen äiti, Neuvostoliiton pahimmat sarjamurhaajat, Kirvesmurhaajan elämä... Joulukin kun jo tulla jollottamassa.

Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Joopa joo, Leo-poika elää niin kuin puhuu ja mikäpä siinä. Leon isukki taas on elänyt..., no jaa, jääköön sanomatta, mutta eletty on silti semmonen elämä, jota en ehkä jälkeläisilleni toivo.
  Pena S, se is-ukki


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena,

   elä elämä, jotta Sinusta kirjailija tulisi. Olet elänyt - ja tullut.
   Ennättää sitä sitten vanhana hiihellä hiljallensa. :)

   Poista