Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 19. marraskuuta 2022

Ämeriäkkylässä mehtärahoja

 muistattehan vielä meidän velkaisen pitäjän?

Ovat myyneet kaikki 'mehtäsä' puineen päivineen viime viikolla, maksaneet velkansa ja nyt ovat ongelmissa - oikein paikallisaviiseissa huokailevat: 

- Säästöt sulaa, inflaatio laukkaa. Mihin sijoittaa liikamillit?

Eipä hätää: tuo Hölmölänkylän neuvokas Matti on muuttanut jo aikoja sitten Ämeriäkkylän asukkaaksi, huomattuaan, jotta täällä konsulttiavusta on huutava pula. Ja eikös nytkin hänelltä liikene kunnan päättäjille neuvo:
- Ostakee niillä mehtee! 

Peiton jatketta siis. 😏

PS
Luulenpa että Åbon kirjeenvaihtajamme jvon suosittelisi samaa.
Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Jo vuosien ajan parodialla on tullut yhä vaikeammaksi edes SAAVUTTAA todellisuutta. Tuossa mies ostaa uudestaan oman autonsa https://www.youtube.com/watch?v=TWIvUc8I04Q&ab_channel=DjPVP Minulla muuten ei ole koskaan metsää kummemmin ollut, parista kuvasta ei pidä liikaa päätellä.

  Topdanmark vois olla mielenkiintoinen. Sampo ei voi hyödyntää synergiaa ostamatta koko puljua ja siihen tarvitaan preemiota. Ja kun Nalle W. kekkaisi, mikä pahainen kunta Topdanmarkia omistaa, Nalle putoaisi kultaiselta WC-pytyltä, että ois sellainen win-win -tilanne :-)

  Åbossa muuten on saakelin kylmä etenkin näin kovalla tuulella.

  T. JV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jvon /Åbo-correspondent

   pakkanen availee oviaan täälläkin, mutta missä on lumi!
   Ei näy täällä eikä näkynyt eilen Punkarrrajulla tahi Savonlinnassa.

   Nalle näkyy kytänneen Topdanmarkia jo toistakymmenä vuotta - mitähän jos Ämeriäkkylän kunta menis välliin...

   Poista