Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 23. syyskuuta 2022

Putin / Niinistö

 Viime yönä näin unen: Meidän pihalla aikuiset miehet leikkivät Piilosta. Yksi etsi ja muut juoksivat nurkan taakse tai kuka minnekin piiloon. Yhden nurkan takana kyykki Niinistö piiloutuneena. Paikalle syöksyi seinviertä Putin, joka kantoi tyynyä kyljellään. Kun Putin näki Niinistön, hän painalsi tyynyn Niinistön naaman päälle ja painoi kaikin voimin tyynyn hartioihin asti niin että Niinistön oli vaikea saada ilmaa keuhkoihinsa.

Siihen uni päättyi.

ps 
tässäkö jatko? 


Kirjavinkeissä

4 kommenttia:

 1. Kyllä kai ajatteleva immeinen alkaa nähdä vaikka minkälaisia unnia. Vaan nypläsitkö toisen käden sormien kynsillä toista kämmentäsi ja älähtelitkö korjauksia, että ei settinen, nythän muistan väärin!
  Ei vaan. Ihan jatustelematta, tulee näistä päivistä mieleen Herkon repliikki oliko se Loimujen aikaan - teoksen loppupuolella... tai jossain niissä main.
  Ja minä en silimäänkää muista juurikaan unniani.

  Paljon on näinä päivinä jälkiviisautta. Voi Paavo L minkä menit tekemään, vaan liekö olluna Angelan peesissä?

  Myö pijettiin kauan sitten silloisen naisystävän, sittemmin vaimoni kanssa semmoinen syysseminaari. Paljon oli erreyksiä tullut tehtyä, vaan sitten tulimma semmoiseen armolliseen loppulausumaan, että kulloinkin ratkasut tehtiin sen hetkisellä tietämyksellä, vaikka monesti oli vikkaan mennytkin.

  Niin tässä on mahtanu käyvä nytkin. Vaikka itekki kuulun jäläkiviisastelijoihen natsuunaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   Kallen Kallehan se toinnii noinnii usseasti menetteli.
   Se on noihen unniisa kanssa oltava kiel keskellä suuta kun niitä etteenpäin kertoo: tästäi unesta voi vielä joutuu luokille, josko Venäjän vallan alle sorrutaan.

   Voksi-'blogivainoota' oon alakanu arvostaa kaukonäkösyyvestä: ai että se jakso pilikata, aina kun satuin kehumaan Venäjän-reissujamme, tapetti/tapattimiestä ja sen touhuja uutteraan jo sen kymmenen vuotta sitten ja siitä etteenpäin.

   Ja miten oikias hää sit lausumillaan ol, kun nyt kahtoo.
   Eli joillai on tuo senhetkinen tietämys kohillaan ja veinpitävä.

   Poista
 2. Onko Voksi joutunna jo toiseen toellisuuteen? Tuotahan en tiennä! Johtunee siitä, kun piän vakaumuksellisesti kaikki juorut ihtestäni ulohtalla.

  Kerrattain - lähes 20 vuotta sitten - tuli asuntooni muuan nykypaikkakunnan asukas, jo kauan sitten edesmennyt. Halusi kopioita papereistaan. Mie ne otin. Skannerilla skannasin, sillosella mustekasettitulostimellani tulostin, vaan en silmäystäkään suonut.
  Sanoi kopioen hakija, että mitäpä sanot. Sanoin, etten sano mitään, kun en edes katsonut. Se oli ja on vieläkin vakaumukseni.

  Otan kantaa vain niihin asioihin, jotka alkujuuria myöten tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   oo huoleti: ainoastaan blogivoksi joutunu jonnekin epämääräseen paikkaan - jottei vuan Putinin valtakuntaan. :(

   Oikein teit kun et toisen papereita kahellu.

   ps
   Värikasettitulostaminen kävi turhan tyyriiksi, täällä siirrytty takaisin pelekkään black and whiteen.

   Poista