Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 30. elokuuta 2022

unohtu 2

no johan on kun yks ooppera yhä mielessä kummittelemassa!

Ei enää ite esitys, vaan tämä, mikä unohtu vielä kertomatta pyhäisestä: 
Maksaa nyt kahenkympin piletti, jotta pääsee penkin päähän näpläämään kännykkäänsä; Theodorin kuolinkohtauksenkin aikana näytti tuntemattoman tätin tunteetonko sormi tonkivan tahi sujuvasti suihkivan pelin päällä, joka onneksi ei soinut. Josko hää etsiskel Ukrainan sotauutisia verrokiksi tai pesistuloksia kuokki ... 

Anteeksi, mitäpä tuo minulle kuuluu - minkä nyt vähän keskittymistä häirihti.


Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Kerrattain sattu Turun kaupunnissa, Aninkaisenmäellä soma pokloomi. Istupa siinä vieressäni ihan ihka elävä herra, ravatit kaulassa ja pikkutakkisillaan, ja lavalla soittivat semmosta mussiikkia, joka minua kovasti liikutti.
  Elähän mittään, puolella paranoo. Sillon se herra kummasa kuvasi! Vilikasin pianonsoittajan huilatessa ja muihen soittajiin vielä kovemmin soittaissa sivulleni, ja se herra kahto siitä puhelimesa ruuvulta jalakapalloa!

  Minun mieleeni tuli semmonen ajatus, että eikö sen herran ois kannattanu paremminkin istua kotonaan kahtomassa sitä peliä eikä puuskata kakskymppistä soitonkuuntelulippuloihin. Jospa sillä ol rahhaa niin paljo, ettei tarvinnu tällälailla aatella.
  Ite olin tullu yheksän peninkuorman takkaa, ja olin puuskannu lippuloihin ja matkaan kai enempi kuin se herra, jonka arvelin turkulaisia olevan. Jalakapalloa en kahtos vaikka mulle maksettas, enkä muutakaan voimistelua.
  Mutta kuulehhan kummaa, puolella paranoo! Se kun se kännykkä on merkillinen kapistus! Kirkossakin saarnan aikana kahtelen joskus alas, sillon kun en kännykkääni räpleä. Penkissä istuvat mummutkin lukkee iltasanomia sammaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   van eikös niitä oo vielä riettaalisempiiki sivuja näpelöitäviks!

   pst
   onneks miula ei oo kännykkee lain!

   Poista