Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 27. elokuuta 2022

Lehtitilaus

gallupit ja äänestykset eivät välttämättä totuutta kerro

Eläkeläisemme Onni Eläkeläinen on pitkäntähtäimen mies. Hyvä jottei jo lähestyvän kuolemansa yli ajattele! No ei nyt niin kauas, mutta barrikadia sentään rakentelee tulevan talven tylsyyttä vastaan.

Kynä kädessä näkyy nokottavan pöytänsä takana rastittamassa äänestyslappusta. Kakkosen pyöräyttää kieli keskellä suuta: 2.
On touhottanut pitemmän aikaa, että syksyllä tilaa lehden, jota viimeksi on lukenut lasna ollessaan. 
Nytpä tulla kolahti soma TARJOUS - äänioikeuksin!

"Täytä TV-suosikkisi numero äänestyslippuun selvästi tekstaten ja postita jo tänään!"

Tilaamassa televisiolehden, vaikkei koko värkkiä juuri katsele - kontekstiksi ikään kuin. 
No Maajussit katsoo. Ja urheilut sitäkin tarkemmin. Ja joskus Alfalta jotakin.        

Siis kerrataas:
OE on pyöräyttänyt empimättä Pimiän Jussit ja on jo pihalla kiikuttamassa korttia laatikkoon. Vielä vilkaisee listaa: 1 Arto Nyberg. 2 Maajussille morsian... Sitä jää tavaamaan ja älähtää:

- Mitä mitä!

Tavaa lappua tarkemmin: - 2. Maajussille morsian maailmalla
- Ei helekutissa! inahtaa.

Eikä auta OE:n muu kuin palata pöydän ääreen ja sutata kakkonen näkymättömiin ja puistaltaa uusi numero hihasta: kutoseen sattuu kynä - ja niin lähtee ääni maailmalle. Ei viitsi edes katsoa millekulle ääni nyt livahti. 
- Kohan jollekin.

No, me voimme tarkastaa tuon uuden äänestyssuosikin, jottei jäisi mieltä kaivertelemaan: 
Super-Jahti näkyy kutosnumerossa lukevan.

Ja se OE:n tilaama lehtihän on tämä:

Vieläpä lompsa kaupan päälle - hyvässä lykyssä autokin. Kumpaakaan tosin Onni Eläkeläinen ei Paratiisissaan tarvitse - lehdestä puhumattakaan.

Kirjavinkeissä

4 kommenttia:

  1. Kyllä oli Onni Eläkeläinen nyt ihan oikealla asialla, kun Arto Nybergiä äänesti. Jotain muuttumatonta sentään tässä alati muuttuvassa maailmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm

      oiskii Onnin ääni mennyt edes Nybergille, vaan kun hujahti Jahtiporukalle! :(

      Poista
    2. Ai jaa, niinkö päin? Minä luulin, että vierasti maajussien viemistä täältä maailman parhaasta maasta maailmalle. Onnilla kävi erehdys, voi Onnia!

      Poista
    3. mm

      tänään mahtaa Onni istua tiiviisti telkun äärellä: aitosuomalaiset Maajussit lävähtää käyntiin uusin jaksoin kolomosella klo 20. ;)

      Poista