Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 1. heinäkuuta 2022

Miehet ihan pasksikoja

Katri Helenalla paitsi Timppa - ja nyk. kai.

Turunen joi ja pyssytteli; Danny, no tiedättehän tuon, ja yhä kehtaa; Paalosmaa danymäinen lurkki; Rajalasta puhumattakaan.

Kertauksena vaan nuo ryökäleet.

Ei paljon miehillä arvoa lopulta elämässä, ei Katrin eikä kässärin. Kohan myö ollaan. 
😕😖😛😞
RIÄKKYTEATTERI: Musiikkinäytelmä Katri Helenasta

Tuolla, tuollahan sitä istuttiin yhtenä kauniina kesäiltana. Ja syytä olikin. Kunnon näytelmä siitä kehkeytyi, ja mikä ilma ja miten tyyni pläkä järvi taustalla! 25 °C vielä seitsemän aikaan. Jopa passasi.

On tätä Katria tullut katsotuksi ja kuunnelluksi aikaisemminkin jos paritkin kerrat livenä keikoilla ja konserteissa sekä fiktioina ammattiteattereissa, ainakin Joensuussa ja Kouvolassa
Eipä tarvinnut tuntea myötähäpeää nytkään, ei katsojien, ei Panu Rajalana luikerrelleen Kalevi Harisenkaan, joka tauolla joltain läheiseltään noin uteli, eikä muidenkaan esittäjien puolesta.

Maanmainioita olitte ja osasitte kyllin rennosti osanne ottaa kaikki. Ja laulut niin tutut tutuilta kuulostivat, vaikka luomuna laulettiin.

Näin parin päivän päästä vieläkin hykerryttää se Anne Salinin bensapumppu ja ennen kaikkea ruotsinsekaisia puhuva tehtaanrouva. Brá!

Iloksi olitte kaikki - ja siihenhän se oikea Katri Helenakin aina pyrkii ja painottaa, jotta: helpotusta arkeen, huolista hetkeksi pois. Vaikka on hällä itellään ollut kestämistä.

---
ps
harmi kun kamera jäi kotiin, kun ei näitä teattereita ikinä saa kuvata, niin eikös nyt olisi saanut: suorastaan kehottivat kuvaamaan ja levittämään eteenpäin! On tyydyttävä tähän tämmöiseen kopiointiin:

Käykääs enshättään täällä - kuka sinne pääsee.


Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Olen nähnyt Katri-Helenasta tehdyn musikaalin Kouvolan teatterissa silloin, kun se oli suosittu myös Helsingissä. Näissä esityksissä käsikirjoitus oli Ilpo Tuomarilan ja pääpaino sodanjälkeisellä Suomella ja iskelmämusiikin historialla. Maalaistytön lähtö iskelmämarkkinoille ja elämän kolhut oli kuvattu koskettavasti.
  Minulla kesäteatterit on jääneet tyystin, vaikka niitä kyllä olisi lähiseudulla useampia. Jotenkin vaan ei tule lähdetyksi, ei ehdi kaikkea ja kotoilu on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM

   varmaan katottu tuo sama Katri Helena Kouvolassa; tuosta Kouvolan teatterin blogilinkistä kuva vaan on kadonnut taivaantuuliin.
   Kuule, kesäteattereissa on kuin kotoiltas kotonaan! :)

   Poista