Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 27. joulukuuta 2019

Vuosituhannen vaihteeseen

pääsemme Nobel-lammasseikkailussamme tänään

Huomenta vaan!
Hyvin nukutti, hyvin uneenkin pääsee nykyisin kun tietää, ettei lammaskatras niin vain lopu: yksin lukien näitä alkaa olla pian sata täynnä vuodesta 1901 monikirjavin turkein.

Günter Grassin nostan seuraavasta viidestä framille, hänen natsihkosta menneisyydestään huolimatta. Siinä mies joka osaa kirjoittaa ja huom! piirtääkin vähintään yhtä hyvin kuin meidän kirjailijamme Eva Ryynäsen oppilas Turus-Heikki.

Malliksi Aivoituksia-kirjan kansi:

Näin sitten näin Aivoituksissa aikoinaan Grassin taidot mainioiksi, jo paljon paljon ennen Nobel-lautakuntaa, oikein lehteen kirjoittelin:

Teksti SUURENEE napsauttamalla

Saksalainen Günter Grass sai nobelinsa vuonna 1999 ennen vuosituhannen vaihdetta ja kiinalaisranskalaista Gao Xingjiania.

NOBEL-KIRJAILIJAT 1996 - 2000:

SZYMBORSKA - FO - SARAMAGO - GRASS - XINGJIAN

I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII - XIII - XIV

🏂 hiihdot 6 + 12 km/253 km/ € = 42 h


2 kommenttia:

 1. "Aukotkin ovat sisältöä"

  Oiskoon tuossa sama ajatus kuin toimitussihteerillä, lehen taittajalla: "Tyhjä tila myy."

  Kaikkea ei toinna täyteen tunkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   se on vähän kuin urheiluselostuksessa tauot; nykyiset selostajat eivät moista harrasta kun eivät ällyä. Bror Erik Wallenius sen honasi ja hyväkseen käytti ja painottikin taukojen tarpeellisuutta.

   Poista