Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Asian vierestä

mikään ei ole niin helppoa kuin asianvierestä kirjoittaminen!

KESÄTEATTERIARVOSTELU - Remontti

 
4:s teatteri viikon sisällä. Vaan täällä kielsivät esityksen kuvaamisen heti kärkeen, joten en sitten kuvaa enkä juuri tohi kuvaillakaan.
Sen verta kuvailen, jotta siinä oli mainiota paikallismurteen viäntäminen ja ensluokkasen uppee maisema, josta kuva kulissien yli:Kannatti istua ylempänä, sillä jos alempana ois istunu, ois järvimaisema jiäny näkemätä ja ois näyttäny tältä:
 
Eli ois näkyny pelekät kulissit - ja niihen puitteissa ne näyttelijät.
 
Tuon sinikattosen punasen mökin muija kävi jelppimässä tuon naapuritalon vanhaa yksinunohettuu emäntää, jota varas ja vävy yrittivät pompotella. Vaan eihän mitä se onnistunu, päinvaston, sillä tällä isomman talon eläjällä oli aseet joilla taltuttaa viärintekijät: pyssy sekä läppäripankin iso osakesalakku! Ja räävänen suu.
 
Tämän topakan mummon kuva löytyi täältä tämmösenä versiona:
 
 
ps pst
vaan ei kieltokuvasta muile huuvvella, jottei mummo kimpaantus ja lassauttas niinku varasta
 
 


7 kommenttia:

 1. Arvoisa kiertoilmaisuspesialisti hikkaj

  Ettet vaan haikale YYA-aikaa ja kurkioppaan kartelua yläilmoissa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   se ois tuo mummeli lassauttanu sillä miesvainaasa pyssyllä kaikenmaailman kurkikiitäjät alas jos ois tähän maisemaan erehtyny liitelemään. (liki teikäläisen sielun ja työn maisemaa entisajoilta, muuten, tämä rapakko, ei tosin niin fiininiminen)

   Poista
 2. Nyt on tuttu maisema! Tätä olen monena kesänä käynyt ihailemassa. Jaksaa katsoa, vaikka ei kesäteatterista niin innostuisikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KS

   Uppee näkymä! Paras kesäteatteripaikka.
   Harmi että tuo upea maisema jää alempaa istuvilta kulissiseinän taakse. Oisko lasiseinän/-ikkunan paikka?

   ps
   siinä riitti nuorella miehellä ihailemista, kun tuohon maisemaan kuletti yhtä uppeen morsmaikkunsa muinoin teatterielämykseen. :)

   Poista
  2. Ihana muisto!
   Minulla taas on paljon lapsuusmuistoja tästä teatterista. Maalaistytön kulttuurikasvatusta :D

   Poista
  3. KS
   näyttelitkin?

   Pitäs ihan tarkistaa historian kirjoista mikä kappale silloin kerran siellä näytettiin; tämän toisen kappaleen muistan kyllä: on ikuisesti läsnä tässä rinnalla rynnimässä. :)

   Poista
  4. :) Hyvä näin!

   En sentään näytellyt, siihen olisin ollut ihan liian ujo. (Miten sitä päätyikin esiintymään luokan eteen...) Mutta monena kesänä käytiin ja aikuisenakin silloin tällöin.

   Poista