Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 14. heinäkuuta 2018

ITE-tellingit ovat ikuisia

tellingit yhä tällingeissä!

Nokka näkyy osoittelevan paljolti muualle kuin kirjan sivuille minkä nyt kepeitä ruletteluja ja numeroloruiluja nuuhkailee.
Sisähommat ulkohommiin vaihtuneet:

Табор уходит в небо?
Siivotaan ensin aitta - a mikäpä on sitten aitanhämärissä uinahtaa kun päivät hyttysten, kärpästen, paarmojen liharuokana on hellepäivän keikkunut aitahommissa
näil' rakkail' ikikestävil', halvoil' mut' muistorikkail' ITE-tellingeil':

Diamonds Are Forever!

KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

5 kommenttia:

 1. Jopahan on tellingit, ja mikäpä on noiden päällä aitahommia tehdessä! Siirtyykö yksikseen reuhumalla, vain täytyykö kaveri pyytää? Näyttäisi ainakin, että ns. kävelyttämällä menisi niin että kötisee.

  Minä tuotapa juuri virkaani toimittamasta tulin, rakennuksesta joka on tiettävästi jo vuonna 1425 ylösrakettu. Puku päällä tässä vielä istun, vaan meinaanpa sen vaihtaa pikimmiten toisenlaiseen, ja viikon päästä pääsen käymään ahon laitaa minä ilman paitaa, enkä Ahostakaan saati seuraajistaan pahemmin välitä- järjestelmä kun on tarpeeksi jo mua lypsänyt.

  Elä sitten vaan horjaha siellä teltimillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   teltimillä! Siinäkin sana niin kuin luddiitti ettei tällä hetkellä oo muistirekisterissä.

   Kävelyttämällä yksin muttei itestään kulukevat, ovat jo kulkeneet sen kolomeneljäkymmentä vuotta: alle pujahus ja pää kattoon eli seisontatasoon, kädet poikkipuille pujotettuina - ja menoksi!

   Ahosta Paavoon.
   Aholansaari Ruottalaisen Paten tanhuvilta lie urkumussiikinsoittajalle tuttu? Kävin joskus Lindamanin Åken ohjaaman Ruotsalais-Paavo-oopperan kahtomassa ja kuuntelemassa siellä aidossa ympäristössä Paavolla tosin itellään ei tainnu niin iso telttaa olla.

   http://hikkaj.blogspot.com/2013/03/ake-lindman-kukkulan-kuningas-15.html

   Poista
  2. Eiköön tuo "Puavo" enimmäkseen tuvissa istuskellut ystäviään rohkaisemassa. Kappaleen hyvinni tunnen, sitä aina silloin tällöin kuulostelenkin, kun on niin hienoa mussiikkia.

   Sanovat tätä Joonaan serkkupoika Laurin kirjoittamaa näytelmää strindbergiläiseksi "uninäytelmäksi", mikä ei huono meriitti ollenkaan ole.

   Poista
 2. Hyvä vanhempi miesväki

  Näyttää tuo hikkajiin ikioma Paratiisin ITE-Pukki jo luovan nahkaansa.
  On uuvvempata lautaa ja on vanhempata lohjennutta ja haljennutta ...

  Vähän on kuin entisen miehen kirves; siis ikuinen. Terä vaihettu kolmasti, ja varsi seihtämän kertaa !

  Eikös tälle eternaaliselle pukille voisi jo antaa virallisen nimen:
  Kaalimaan Vartija !

  Nimi olisi tieysti symbolinen.
  Kaalimaahan on siinä rajan takana ...
  Ja kun rajavartiostosta on säästösyistä tullut Pariisissa säilytettävän mitta-asteikon valmistamo, niin hyvä ois Paratiisissakin olla yksi oma vartiotorni !

  Eikä ois enää Paratiisinkaan väki turva-asioissa Jehova-riippuvainen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   nuo voimasakset jotka puoltasossa ovat ovat uutta kalustoa. Tellingit vuosikunnostettu.
   Se sähköjoholla käyvä, kolokytä vuotta sitten hankittu Pahanpäivänvara, lippuukone on yhä ostopaketissa aitassa - sitä sitten käytetään joskus vanhuksena.

   Kelepaiskohan tuo ITE-teline Kaalimaan rajavartiotorniksi - kyllä sillä ainakin aijjan yli näkee. Joutavanakin seisoo kesättalavet paitti näin leikkuuaikana. (Josko valtiolta irtois vielä käyttökorvausta!)

   Poista