Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 21. marraskuuta 2016

IV B – Majurin keittiössä

sivu IV B

"No ny mää muistan!: Yks Yrjö S:n tuttu (ei se toinen vaan se) majuri  e v p. 
Kävin sen pakeilla, jotta olisko sillä asuntoa tiedossa. Onhan sillä: keittiötään tyrkytti. Humelissa oli jätkä – ihan hermoraunio. Tupakkia poltti minkä ikuna kerkes. Ei meinannu laskee poijes. (HUH!) Seinällä sillä oli Turkin lippu, puukkoja, tikareita, pistooleja, tussareita, mörssäreitä, kiväärejä tauluja, tuohikontteja etc ... etc… etc .. Hyvä että poijjes sieltä pääsin. Sun pitäs käyvä siellä, tai asua!  SE ON ELÄMYS.

Joo. Ilmoja on piisannu: satanu ja paistanu. Siitä se talvi tulla tupsahtaapi kohta.
KIRUTA !

Osotan tän kirjeen 82300:aan. Aattelin jos panis osotteeks: Joensuun korkeakoulun oppilasasuntolan, putka n:o 1 . En viiti

PEACE forever RIP"
Jos alla lehmuksen
levätä mielii ken
Ja kilpaa linnun kanssa
livertää laulujansa,
Niin tänne tervehdin häntä:
Tääll’ ainoat
On vainoojat
Vain talvi ja lumiräntä.


(Shakespearen Wille)

Kauko Keuhko laulaa ratiossa! 15.40


 1-2-3-4-5-6-7-8-9


3 kommenttia:

 1. Ohdakkeinen ja oikukas on opinpolku ja sen alku. Voi melkein sanoa vieraassa maassa, Hämeessä Karjalan takamailta lähteneellä. Kyllähän Häme vastasi tuonaikaisessa maailmankuvassa nykymitoilla vähintään kuin olisi ulkomaille matkustanut!
  Toisaalta jo taittiin interrailata tuohon aikaan, mutta internetin kutistavaa maailmaa ei silloin tarjonnut muu kuin DX-kuuntelu ja radio Luxembourg.

  Siitäpähän kuitenkin opiskeluhomma käynnistyi RIPillä kohti maisteriutta, mistä pian lisää, kunhan kirjeitä piirongin laatikon pohjalta käteen sattuu.

  VastaaPoista
 2. Arvoisa joulun odottaja hikkaj

  Siinä on kuvassa näköjään Iso Paha Susi puhaltamassa ja puhkumassa nurin kolmen pienen porsaan taloa.
  On juuri vetänyt keuhkot täyteen !
  Hyvä vitaalikapasiteetti !
  Ja jos puhkumisessaan onnistuu, niin on yhteensä kuusi kinkkua joulupöytään tiijjossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   nälissään se varmaan opintojaan alotteleva opiskelijapoika tuon piirteli: olipahan ite tekemää ruokaa ies kuvassa jos ei lautasella!

   Jos piirtäjällä ois ollu yhtä hyvä mielenkuvatus kuin kuvan tulukihtijalla, niin johan ois näläkä pysyny kaikossa ainakii ne kuus päivää.

   Poista