Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 18. marraskuuta 2016

III A – Tuttujakin, tavallaan

sivu III A
"Enpä paljon viisastunna. Sen sain tietää, jotta on pakollinen röntkäyskuvaus. Niin tää kaveri on Pena-poika. Toista vuotta jo opiskelee täällä. Vaatimattomasti: kansainvälistä politiikkaa, lehdistö- ja tiedotusoppia etc. Oli poika olluna viimo kesänä Karjalan Maassa kesätoimittajana!

 Talon eukko toi kahveeta: - Me tuossa juotiin äsken, jotta tässä on teillekin … (voi miten sööttiä…)"

Riitta L. Rasvuarasta pitäs olla kansa täällä (jos tunnet), mutt en oo nänä. Se Masa V. pääsi kanssa sinne sun kouluun. Ookko nänä? Jos näet: sano sillen kiitoksia kun se yritti mullen hommata asuntoa ja kerro terveisiä! Ja kysy siltä Kaisan puh-numerova, jotta saan soittaa, ettei se vaan yritä ettiä mullen asuntoa, kun ei sitä nävy Y-opistolla. (Masa tietää homman nimen.)
 1-2-3-4-5-6-7-8-9

2 kommenttia:

 1. Nyt näkkee vanhempikin immeinen, kun oot suurentanut tekstiä. Mustikkaa oon kyllä ahminut, jotta näkö kohenis. Alakaa RIPin arvoitus ratketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ

   pomppii tuo teksti silimille, kun kaikki säädöt ei onnistu; oisko vika siinä kun siirrän tekstiä muista lähteistä enkä suoraan kirjoita alustalle.
   Toisaalta Reijon kirjeen tekstikin on välillä hailakkaa ja välillä tummempaa, joten hyvin käy näin; mites tuolla aikasemmassa kirjeessä kuului: (kynäkkii on tämmösiä: kiruttaa tai ei kiruta)!

   Poista