Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 9. elokuuta 2014

Taa-taa-tapettirullaaa ...


... sitäpaitsi siellon näin rauhallista ...

Onhan se kädenojennuksen päässä, ei siitä millään päästä. Tuo mahtinaapuri.
Ja jo äiti opetti että naapurien kanssa pitää olla välilöissä. Ei tarvii sitten lapioilla huitoa eikä piiroopualikoilla.

Sama se on tuon naapurivaltion kanssa. Mitä tuon kanssa retteloimaan - isompi on isompi ja sillä siisti. Turha sille on nyrkkiä puistella. Ollaan ovelasti välilöissä niin hyvä tulee.

Ja saapihan siellä pistäytyessään kympillä (575 ruplaa/5 rullaa) keltaiset tapetit huoneeseen ja toisella samanvärisen lakkapurkin.

12 kommenttia:

 1. Rolex-hikkaj

  Elä sitten kaikkia tapettiloita siltä tapettimieheltä vie.
  Kunjos siltä maastoutumismahollisuuvet mennee, niin paljastuu se vielä kaikessa keisarillisessa uuvessa vaatetuksessaan !

  VastaaPoista
 2. Voksi, mestarimaalari

  Ylempi kuva vois olla Langinkoskelta yhtälailla - eikös se keisari Aleksanteri siellä aina käynt kesäsiä päivä viettämässä. Tuo vois olla tulevan keisarin vaatimaton kesähuvilamaja söpön kosken parta-hilla.
  Hillasta mieleen, kun puhuvat ettei Venäjällä demokratia pelaa eikä siellä voi olla lakkoja - kuva todistaa ihan toista.

  VastaaPoista
 3. Seuraavan kerran kun käväset, niin pistäpä rajalle pystyyn kyltti, jossa seisoo, jotta "Tu sinä hakeen leipäs päälle voita! Khihihi...

  Nyt kun sitä suomalaista ei enää Pietarin Siwassa myydä.

  VastaaPoista
 4. kavi

  Tuntemattoman sotilaan sanoma sen kuin todentuu!

  VastaaPoista
 5. Festina-Tissot-hikkaj

  Yhtä juhlaa se tapettimies siellä kalliorantamökissään taitaa sitten viettää. Ihan rintamailla ...
  Kahta juhlaa ei tuo rötiskö kestäiskään.
  Sitten on vaan Honka-rakenteelta tilattavan uusi ja parempi. Vähintään semmonen kuin sillä Janukoovitsilla oli. Kultasen vessanpytyn seuraksi soppiikin semmonen keltanen tapetti. Ei niin huomaa, jos vaikka vähän menis hakuammunnaksi niinku ryssän tykistöllä se pyttyyn tähtäily, ja seinille roiskuis. Kun tumppina joutuis varpahillaan …. niinku muutkin tontut.
  Joten jätä nyt sille varooksi muutama rulla.

  Jos sinne rajaseudulle sitte sen kariavin ehdottaman kyltin laitat, niin paa siihen alle jotta " Nyt on laihialaiset menossa ".
  Tietävät sillo vanjat, ettei tipu voita, ei ...

  VastaaPoista
 6. Voksi, huvilamies

  Rötiskö! Katopa tarkemmin, kun painat kuvaa mökki suurenee; vissiin ihmisen ajatuksetkin suurenevat jos otsasta painaa.
  Huomaat sen puun takaa.

  Sitä paitsi voishan tuon mökkerön seinät tapetoida ulkopuolelta, niin enimmät tirkistysraot peittyisivät. Ei tarvii Honka-rakennetta vaivata, sillon näet vielä pisnekset kesken sen kypärä-Elisbethin kanssa.
  Ja elintasosiiven vois entiseen laittaa, vessan, jatkeeksi. Tapetilla sais pyyhkiä jos tapettirullatelineen siihen seinälle asentas.

  Mitä rajavalvontaan, niin entäs jos me itäiset miehet kaheltaan Kavin kanssa mentäs pelokkeeks/houkuttimeks voipaketin kanssa rajalle seisomaan kiväärin asemasta. Musiikkimiehinä voitas hyrräillä vaikka sitä 'Tuu-tuu-tapettirulla'-laulua.

  VastaaPoista
 7. TAG-hikkaj ynnä muut päivämiehet

  Entäpä jos sieltä sitten tuleekin se kahdeskymmenesyhdes ? Venttivanja.
  No sille sitte pitäs huutaa, jotta ventta holl, housut puttoo. Ja neuvoa se siihen kultapyttyvessaan.
  Niin säilyisi kauhun tasapaino ...

  VastaaPoista
 8. Voksi, usuttaja

  Venttivainaja.

  Usko tai elä, noin luin 'Venttivanjasi'.

  VastaaPoista
 9. Jotenkin oon sitä mieltä, että minkäpä tavan naapurimaalaiset johtajilleen voivat. Eivät ole voineet ikänä ennenkään, mitenkä nytkään.
  Näin lounaan mies on ollut ison naapurin immeisten kanssa tekemisissä viimeksi Intiassa, kun matkattiin samassa maasturissa kansallispuistoon.
  Naisia olivat, omia juttujaan kikattelivat, vajavaisella vennään taidollani en montakaan sanaa ymmärtänyt. Mutta sen ymmärsin, että niistä oli mukava Pietarista Lappeenrannassa käyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej
   samoilla linjoilla, samoilla linjoilla, vaikka kuin korpeais.
   Isompi on isompi vaikka voissa pais ...

   Se on vähän kuin sen karhun kanssa johon toissa kesänä lenkillä törmättiin: se määräs suunnan. Ihminen sen kummempi: vain vuatteet erottaa inehmon elläimestä, ei uatteet.

   Poista
 10. Könni-hikkaj

  Kansanperinnehakuinen oot. Ensin fiksoidut lastenloruun ja suuriruhtinaaseen, sitten jo Tuntemattomaan, kohtsiltään vähän hapuileva ote A Stenvalliin, ja nyt jo Pekka Peitseen, jonka kuolematon, mutta aktiivisesti unholaan painettu lause kuului: "Paras ryssä on kuollut ryssä".
  Ja huomaa Voxin muistaman sitaatin olevan mahdollisimman arvovaltaiselta korkeimmalta valtiojohtoiselta taholta !
  Joten alitajusi oli kuin valtiomiesmäistä sielunvaellusta Lepikon torpan ajatushautomosta !
  Yleviä ajatuksia, jotka sietävät voissa paistamisenkin, kun sitä nyt kerrankin on mojovasti tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi - könniin-tapetsieraaja

   Vielä kansanperinnettä, folklorea, lorututtaa:
   Pekka ja Pätkä mestarimaalareina - nehän söivät, Pätkä, tapettiliisteriä nälkäänsä.

   Sinä mallia nyt boikottien sekä tuonti- ja vientikieltojen aiheuttaminen nälänhätöjen torjumiseksi. Ostettu jo kilon kuivapuketti. Ostasko vielä toisen - varmuuven vuoksi?
   Sisältyneekö tuo siihen kodin turvapakettiin hätätilanteisiin?

   Tuolta taitas löytyä:
   http://article.wn.com/view/2009/09/04/Kotivara_auttaa_pahimman_yli/

   Poista