Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pitäiskö ampua paukasta kuni Ukrainassa kuunaan


Mahottomiin männy kun Paratiisissa ei enää voi pissillekään ulos minkään puun juureen mennä: nuo samperin hulikopterit partiovat lipputangon nupin yllä. Millä asialla lienevät? Joku on tietävinään jotta vain kuvaavat taloja ja tontteja - ei sen vaarallisempaa - ja sitten kuvia syksymmällä kauppaavat.

Semmonen meteli ja mekkala että!

Olis ilmatorjuntatykki niin vähän humahuttais ...

Tuommosella härvelillä sitä muuten muinoin Helylän kentältä noustiin Laatokan ylle, ja Valamon saareen laskeuduttiin jo ennen Putinia, tai vielä julmempi sotilaskopteri se oli se öljylle haiseva räpiskö. Joka tapauksessa se oli Venäjän armeijan miehistönkuljetuskone, käytöstä ajat ammon poistettu.

2 kommenttia:

 1. Helikopperi tarkistaa, ovatko lipputankoin NUPIT (huom. anagrammi) kunnossa, jotteivät isoisän päähän putoa, kuten laulussa sanotaan:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z8XsjZB8eE0

  VastaaPoista
 2. kavi

  ettei vaan olis semmonen lipputangontarkastusylilento: kelepaako salakoon kiskasta vieraan vallan lippu? Vai onko omistajan kiivettävä kiillottammaan nuppi.

  Siinä voi sitten käydä näin anagrammimaisen ohrasesti:
  ( SALANUPIT, no - ! - on, TIPUNALAS)

  VastaaPoista