Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

maanantai 23. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 23. ma


30.9.1955 tuli kuolema.

Pentti Haanpää hukkui rakkaan kesäpaikkansa Korpelaisen rantamaisemiin Lamujärveen, missä hukkumispaikalla on vettä 1,80 m. Pentillä pituutta 181 cm.

Veneen tappi oli irronnut kalastajien paatista ja vesi pulppusi aikansa veneeseen.
Lankomies Paavo Marttinen pelastui uppoavasta veneestä uimalla lähisaareen, Pentti ei kovana uintimiehenä ollut nyt siinä tilassa että olisi jaksanut uida tai pikemminkin kahlata Pitkäsaareen.

"Hän oli juonut vähintään puolitoista pulloa viinaa sinä päivänä." päättelee Pentti Haanpään tarinan nyt eläväksi kirjoittanut Matti Salminen.

Pentin ruumis löydettiin järven 3,5 metrin syvänteestä vasta kymmenen päivän kuluttua 9.10.1955.

"Joku oli jopa näkevinään Pentin suupielessä pienen virnistyksen."


*****
Vieläkö enää kannattaa kisata?
No jo toki - elämähän jatkuu!

PAKOSI RIKAS olkoon ja siunattu.

KUKA kuollut?   ohje

**********


Eilisen PORNOKURA vastaus

1 kommentti:

  1. V: Pentti Saarikoski

    Jaan itse todistukset, jotta menee kerrankin oikein. Nimim. L: 10. On tiennyt kaikki vastaukset. Nimim. JV, Juha, Anon ja Seppo. Ei ole seurannut opetusta, mutta ollut paikalla, joten täytynee huomioida tässä kyläkoulussa. Nimim. Kariav: koulupudokas, mutta pätevä syy, ope lähti Petroskoihin Kuusisen mestoja kattelee. Ope ansaitsee huomautuksen lautakunnalta ja Nykäsen Pekulta. Olisin itekin lopettanut, mutta muistin, että kyseessä on isäni koulukaupunki. Joten tsekataan open tiedot: Mitä koulua tarkalleen ottaen isäni kävi silloisessa Äänislinnassa. Jotta ei olisi vaikea, vinkki: isäni kuva tupakki suussa löytyy SK:sta 1942 / 43.

    Ps. Seuraava kysymys ja vastaus: K. Pilvi = Volter Kilpi :-D

    VastaaPoista