Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ihmisten ilmoilla

Käväisin ihmistenilmoilla.
Joskus kutsuvat kokouksiin, tosi harvoin. Ikäni olen karttanut kokouksia, joissa oikeasti pykäliä merkitään ja virallisesti pyydetään puheenvuoroa: "Herra Puheenjohtaja tai Rva..."

Ei oikein kankea kieli käänny kankeuksiin: - Paskanko herroja tai rouvia ne ovat jne...

Ja sitten se hitaus ylipäätään, byrokratia ja entäpä täytäntöönpanon toteuttamiset. Venäjän pojilla se mahtaa touhua olla - jos täälläkin tämmöistä!

- Näin jos kotona hommat hoidettaisiin, puolison kanssa keskusteltaisiin, pykäliin pistettäisiin ja sitten vedottaisiin, jäisivät aidat leikkaamatta, talot maalaamatta, kaiteet uusimatta (jääneetkin), pihat mylläämättä ... turpa rullalla kummallakin.

Mutta kaipa noin kokousten on mentävä sujuakseen; menkööt kokouksiin sitten ne jotka järjestyksestä pitävät eivätkä pysty sormien välistä mitään näkemään.

Eiköhän tuo taas riittänyt vähäksi aikaa - ihmistenilmoilla olo.
Mie männä käppäsen tästä puutarhaan ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti