Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 31. elokuuta 2013

Koneet järeytyvät

Pikku kauhuri teki tehtävänsä, kaivoi puolen metrin ojansa ja siirtyä raklatti sitten eteenpäin kohti uusia kaivantoja.
Nytpä sitten tulikin kunnon peli iltahämärissä. Jyrähteli. Möyrähteli. Tienvarressa uhkaavasti  rautakouraansa ilmoihin ojenteli, jyrsi pääojaa kaapelille, pihamaan ulkopuolella onneksi, tienreunaa seuraten.

Siinä murjalsi kivet ja kannot paikoiltaan, eteni kuin kone, hah!, kohti mäkeä ja rantaa.
Huiski tosiaan kuin, hullu, heinämies.
Kuusiaita heilahteli muttei kehno sentään nurinniskoin kaatanut, kun peli oikein ahmi ja nieli rutoa kauhaansa. Pihatienliittymä nousi rumpuineen päivineen taivaisiin pieninä palasina, mutta palasi sitten takaisin kun jalkamies oli kiskonut piuhaa paikoilleen.
On nämä kujeet nykyaikana! Tuo kone teki monen miehen työn ja se kuski siellä sisällä; vaan tarvittiinpa silti vielä jalkamieskin hienosäätöä tekemään käsivoimin.
Mieli tekee kiljaista ähäkutti!
Ja sitten tietysti, kun kuukausi kaksi kuluu, tarvitaan toinen mies tai nainen kytkemään piuhat seinään ja seinän läpi koneisiin.
Toivottavasti vähän hennommin ottein.


jatk.
 

2 kommenttia:

  1. MP

    Näitä näkyy kujeskelevan tiet täynnä näinä työttömyyden aikoina! Estepelejä vissiin.

    VastaaPoista