Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 7. joulukuuta 2023

Gummerus

 Joulukalenteri VII uksi - to 7.12.  -13 °C  Sampsa 


Kirjakatalogi 7 - kevään 2024 kirjat

Gummerus

Karjalasta kadotetusta, menetetystä. Itku. Tässä ollaan vielä tuhotussa Aunuksessa, Larjan vanha Matja-baabo itkijänainen on kuolemankielissä, vanhemmat tietymättömissä.
Äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Merja Mäki on kirjoittanut itsenäisen osajatkon romaaniinsa Ennen lintuja.
Mikä kirjailijareservi meillä: äidinkielen lehtoreita ja opettajia satamäärin, ja kaikilla olisi kyky kirjoittaa kaunokirjallisuutta! Moni onkin jo kirjoittanut.


Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Minulla on sangen lämmintä ja hyvää sanottavaa äidinkielen opettajista. Muuten, pitkäaikainen esimieheni ja kolleegani, jolla on sama etunimi kuin minullakin, tuli järkiinsä, nousi urkupenkiltä, ja lähti viisikymppisenä yliopistoon ja hänestä tulee jo pian äidinkielen opettaja. On auskultoinut jo.

  Ihailen ihmisiä, jotka rohkeasti kääntävät kurssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   mikähän tuossa lienee, kun äikkäopet ovat aina olleet empaattisia verrattuna matikanmaikkoihin sun muiden kielten.
   ?
   Ainakin oma kokemus tuntuu tuolta näin jälkikaikuina.

   Poista