Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Yliammuttua kaikki

Äly, kuin hattu, naulaan ja menoksi!
Pohjanmaalle Teuvalle, sinne missä Murtolukujen Mestari keihästäjä Pauli Nevala asuu.

Horonkylään pornobaari Pimpparautaan äidinmaitocoktaileja kumoamaan.
Seikkailemaan lakkautetulle kyläkoululle perustettuun äitihoitolaan, nitistämään poliisien, virolaisen gynekologin, venäläisten nahkatakkiveljesten rinnalla hoitolan väkivaltainen hoitaja, joka paritusta harjoittaa ja pieksää äitejä ja äitiehdokkaita.

Ei siis  minnekään Kontiolahdelle Kaisan-kisoihin eli niihin ampumahiihtojen MM:iin, missä yli- ja ohiammuntaa tavan takaa nähdään. Mutta ämmiin kuitenkin, missä riskejä ei kaihdeta ja mennä ryskitään niin että aidat kaatuvat.

Eli taas sitä ollaan vähän oudossa paikassa rentoutumassa, kuten vasta hammaslääkärissä.

Nyt tosin vain tarkkailijana, puskan takaa ampumassa, ei osallisena onnesta.
Onneksi tämä on vain kirja eikä itse tarvitse olla noita temppuja tekemässä! Sen verran kova on tempo kun temput tehdään, jotta tuskin viriiliys piisaisi.

Ensin ajattelin että no johan on kirja, vaan sitten kun älyn naulaan nakkasin ja annoin mennä niin huomasin yliammunnan tarkoituksen ja sen miten oivallisesti kirja on rakennettu. Tekijä on leikannut kohtaukset sopivan pituisiksi ja mennyt sinne missä tapahtuu, nähnyt asiat monen ihmisen silmäkulmin.

Sen verran on häpyä etten kirjan nimeä sano, enkä tekijän!
Ja ainakaan en kansikuvaa tähän syvällisten ajatusten blogipottuun tohdi panna - jokin hurpa sentään.

Vaan jos ketä kiinnostaa niin painaskoon nappulasta TÄSTÄ!
-4C hiihdot  731  km/€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti