Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 1. huhtikuuta 2024

Pääsiäisenä jahdataan päänahkaa

  • Suurinta elämässä
  • Onni päättyy huomenna
  • Kuningas ja 4 kuningatarta
  • Tuli ratsain vieras mies
  • Ratsasta viimeinen taival
  • Isä
  • Päänahanmetsästäjät
  • Minari
Enpä olisi iänkuun päivänä uskonut, että tuommoinen elokuvamäärä tulee katsotuksi sitten kapulan hankkimisen pääsiäisen seutuna. 
Tätä ennen hyvä jotta vuosikymmenessä!

Edelleen ja aina vaan jokin panee hanttiin elokuvassa: liian valmista; laiskistaa; ei vaadi omaa mielikuvitusta kun talo on valmiina näytillä edessä, toisin kuin kirjan talo, jonka saa itse kuvitella.

Juuttunut siis yhä sanan ylivoimaan.

Eipä silti, kyllähän noiden parissa aika vierähti. Seiskaa kasia jaoimme arvosanaksi filmeille, paitsi Päänahanmetsästäjälle, joka aiheutti samanlaisen epäuskoisen reaktion kotisohvalla kuin samalla tv-ruudulla ensimmäinen sotauutinen Venäjän rynnättyä Ukrainaan: ei voi olla todellista - tuo lahtausmentaliteetti!

No, päänahan metsästäminenhän se taitaa olla pääsiäisjuhlankin ytimessä.
Niin olkoon menneeksi!

Areena

Kirjavinkeissä
eilen
Tõnu Õnnepalu: Pariisi - Kaksikymmentäviisi vuotta myöhemmin

🏂  +4 °C  jäällä  hiihdot    12+14+13 km  914 km / € = 144 h


2 kommenttia:

  1. Länkkärit ovat kyllä yksi suosikkigenreistäni - niin vanhat kuin uudemmatkin. Hiljattain katsoinkin tuon Kuningas ja 4 kuningatarta. Mukava kun Yle Areenassa tuntuu olevan aina monta länkkäriä katsottavissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TT

      Hyvähän se kun on mistä valita: jokaiselle makunsa mukaan.
      Minulle riittää uutisten väkivalta.

      Poista