Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 26. huhtikuuta 2024

Hattu kummallekin käypä

Tämmöisen kuvan lähetin vastauksena Lennulle eilisestä tökeryydestään torusaatteella 

Tämäkö muka parempi?
(taikka jos toisella tämä ja toisella se toinen)
Elokuvauutiset

Lisäksi opiksi ja ojennukseksi mauttomuudesta postitin juuri ilmestyneen herrasmiesoppaan saatteella 

Otapa opiksesi!

Aviador
"Aina ei ole niin helppoa olla herrasmies – ei iso eikä pieni. 
Mutta jos kuitenkin jaksat yrittää, saat varmasti siitä kiitosta." - Virve Obligiani


Kirjavinkeissä
tänään
Katja Kärki: Evan neljä elämää

5 kommenttia:

  1. Ylemmässä kuvassa on sikäläinen k-ed. Timo Vornanen, joka on onnistunut kiillottamaan persujen muutoinkin fiksua kuvaa.

    T. JV

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jvon

      politiikankin asiantuntijana pystynet lonkalta heittämään (et ampumaan) vastauksen: Milloin viimeksi demokratioissa on parlamentaarikko käyttänyt ruutia (ihan oikeata) eli oikeasti ampunut käsiaseella kansansa keskuudessa?

      Poista
    2. Tuo mies ei ollut parlamentaarikko, vaan ylempänä käytännössä https://fi.wikipedia.org/wiki/Keijo_Alho ja ei saanut yhtään mitään rangaistusta, puuttui ymmärrys ihan kokonaan. Aiheen todistelua auttoi, että veli A.R. oli lääkäri Raumalla ja aivan yhtä suuri k-pää. Tämä Keijohan teki kehnon R-R:n Rauman tehtaiden historian ampumisensa jälkeen ja en samasta aiheesta kirjoittamassa kirjassani Keijoon viittaa. Keijo on kyllä kelvannut eräille k-päisille tutkijoille, koska oli sentään FT. Ja Keijo pyrki julkisuuteen vielä joskus -80-luvun lopulla eli oikeus ei kaikille sama. Ja pahin viimeksi: ei ampunut UKK:ta, vaikka suunnitteli :-)

      T. JV

      Poista
    3. Huomaan sieltä wikinästä:
      "Keijo Alhon lapsenlapsi Linnea Alho kirjoitti esikoisromaaninsa Todistaja (2016), joka alkaa kuvauksella marraskuun 1954 tapahtumista ja jatkuu sitten kuvaten rinnakkain kirjoittajan omaa ja hänen isoisänsä historiaa lapsuudesta aikuisuuteen saakka."
      Et liene kiinnostunut?

      Mites maailmalla? Onko parlamentaarisia pyssysankareita ilmaantunut länsimaissa?

      Jännä noiden päättäjien kanssa kun rymyävät aamuneljään kapakoissa ja sitten kampeavat äänestämään puolisammuneina jonkun toisen henkilön luottamuksesta!
      No, Vornanen ei päässyt kun joutui putkaan, mutta toinen yöeläjä, se naiskollega, pääsi äänestämään siitä, jotta ministeri Juuso on luotettava...
      Elä näihen kanssa ristillisesti.

      Poista
    4. Ihmettelen kovasti, miksi rik. uhrit eivät päädy kirjojen ja leffojen aiheiksi, kyllä tappajan on aina uhria helpompi selittää, että elämä meni pieleen, kun äiti puki liian pienen pipon.

      Vornanen muuten istuu edk:ssa taatusti kauden loppuun, ei lainvoimaista päätöstä 3 v:ssa leivota ja rangaistustakaan ei pahemmin tule, kun ei osunut. Ja puoluetoverit ovat järjestäneet sopivan poliisin tutkimaan tapausta https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/vuorokauden-sensuuri-on-saanut-selityksen/ Tuo linkin nainen on Tuure Junnilan tytär, mutta on saattanut puolue vaihtua...

      T. JV

      Poista