Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Kynttiläpari

 pyhäinpäivänä päivällä


Toki mekin kävimme.

Tuuli.

omat  KIRJA-ARVOSTELUT  Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

  1. Lauantaina viimeisestä tilaisuudesta lähtiessä katselin ent. Uusikirkko T.L:n hautausmaata, kauniisti paloivat kynttilät.
    Oikeutta myöten olisi pitänyt pitää hiljainen hetki, mutta kun takaraivossa jyskytti jo sunnuntaiaamun messu, ja huolekkaana lähdin kotiin ja unille, noustakseni pyhäaamuna varhain ja lähteäkseni kahdeksaksi Pääkirkolle, jossa kasasimme äänitekniikan, tehtiin bändin soundcheck, suoritimme kuoron äänenavauksen, harjoittelimme papin osuudet hänen saavuttuaan paikalle. Sitten vielä katsottiin kuoron ja bändin yhteisosuuksia, ja soitettiin isolla ja iloisella menolla yli neljäkymmentä vuotta vanha gospel-messu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äej

      niin ne tahtovat työntyä, päälle käydä ja pukata yhdenäkin ajatuksiin tulevat tahi unohtuneet työasiat, joskus oikein hyökynäkin, jottei taho päästä nauttimaan olemassa olevasta nyt-hetkestä täysillä.

      Moni teatteriesitys esim. suli aikoinaan siihen kun kesken kaiken jokin tähellinen työasia työntyi järjesteltäväksi mielessä.

      Kumma kyllä: nyt ei. :)

      Eli oottelepa rauhassa: vielä tulee huolettomia päiviä ja suapi upota ja antautua tillaisuuksiin satasella, täpöllä ja suurella nautinnolla.

      Poista